Stigtehaven 65, Lohals, 5953 Tranekær

SOMMERHUS / HELÅRSBOLIG I 1. RÆKKE MED PANORAMUDSIGT TIL STOREBÆLT OG 100 M TIL STRANDEN

SOMMERHUS / HELÅRSBOLIG I 1. RÆKKE MED PANORAMUDSIGT TIL STOREBÆLT OG 100 M TIL STRANDEN.

Særdeles attraktivtiv udstykning, hvor denne ejendom er opført i 2009, indeholdende 146 m2 mulig bolig, heraf 55 m2 på 1. sal, som mangler den fulde færdiggørelse. Du køber således 91 m2 i stueplan og trappen er ført op til 1. sal, hvor køber selv kan færdigøre denne, hvilket prisen er fastsat efter. Du kan benytte huset helårs eller som et fritidshus. Sælger har aldrig benyttet huset, det har aldrig været udlejet og sælges pga sygdom, hvorfor vi vil søge løsninger. Du kommer til at bo på toppen af Langeland med frit udsyn til havet og hvor udstykningen ligger med skoven som nabo og hvor rådyr, fasaner og harer er daglige gæster udenfor ruderne.

Stueplan er indrettet med dejligt køkken / alrum, stue med skønneste udsigt og med udgang til haven, hvor der er forberedt til, at man går direkte ud på terrassen. Her er soveværelse, dejligt badeværelse og et bryggers-/baggangsrum, hvor fjernvarmeinst. er placeret. Endvidere er der en rummelig entre med en flot trappe til 1. salen, som ikke er indrettet, men står klar til dette.

Haven er ikke anlagt, men her er virkelig muligheder for at sætte sit præg på terrassers placering og de kringelkroge, som man har drømt om, at haven skal indeholde.

Du kommer til at bo i et landsbymiljø, der minder om "mini-Skagen" om sommeren, hvor der er masser af feriegæster, som slapper af og nyder den pragtfulde natur, som findes på spidsen af Langeland med masser af kyst til fiskeri, sandstrande og natur, så det basker, hvor gå-/ løbe eller turen på mountainbiken bliver ren balsam for sjælen.

BOOK EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG, FOR VI VIL SØGE LØSNINGER. - SÅ HAR DU OGSÅ ET STED AF BO, NÅR FRIKADELLEFESTEN LØBER AF STABLEN I JULI.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.