Mød de dygtige medarbejdere i Sydfynske Boliger

Sydfynske Boliger er os. Her kan du lære os lidt bedre at kende..

Om Jan

Jan startede i branchen i 1994 og har indtil 2023 arbejdet som ejendomsmægler,  Jan har tidligere haft  ejendomsmæglerforretningen Sydfyenske Boligsalg på Lundevej i Svendborg, hvor han huserede fra 1997 og indtil 2005, hvor forretningen blev solgt.
I foråret 2015 åbnede Jan Sydfyenske Boliger hjemme fra privaten på Thurø, som i dag stadig er firmaadressen. I 2019 ændrede vi navnet til Fynske Boliger, da vi ville erobre Fyn, men måtte hurtigt sande, at vi er lokale og hører til på Sydfyn. I 2023 har vi derfor valgt,  at vi ændrer navnet, så vi igen hedder Sydfynske Boliger – Dog uden E i Sydfy(e)nske… ��
Jan er født og opvokset i Marstal, hvor fodbolden trak ham væk fra fødeøen og en karriere hos OB under Richardt Møller Nielsen. Her blev det til sølvmedaljer og en mindeværdig Europacup-kamp for Mesterhold mod  Liverpool og over 30.000 tilskuere på lægterne i 1983. Senere blev det til 4. år hos B1913, hvor han var med til at rykke i 1. division, inden en knæskade stoppede karrieren, som sluttede i SFB.
Jan er far til fem og fritiden går stadig med fodbold på Thurø’s Grand Old Master,-hold, sønnen Antons karriere som kontrakspiller i OB følges tæt og ellers er det familien, som trækker efter en travl hverdag i firmaet.

Om Jesper

Jesper startede i Fynske Boliger i 2018. Efter en finansuddannelse i bankverdenen, kom Jesper hurtigt ind i ejendomsmæglerbranchen. Og siden 2007, har han arbejdet med salg af ejendomme på hele Sydfyn.
Jesper har spillet divisions-fodbold i SfB i mange år, ligesom det er blevet til fodbold i Skårup og på Thurø. Han elsker stort set al sport, men med to små børn begrænser tiden sig, og i dag spiller han primært Padel i Tåsinge Tennis og Padel Klub. Old Boys fodbold i SfB og golfspillet bliver dyrket knap så ofte.
Jesper og Rikke bor i Svendborg by med deres to små børn.