Sælg din bolig på Sydfyn - Sydfynske Boliger er din lokale ejendomsmægler

Overvejer du at sælge din bolig? Vi har mange års erfaring med salg af boliger i Svendborg og på Sydfyn. 25+ års erfaring. Fast lavt salær.
Når du skal sælge din bolig, får du hos Sydfynske Boliger en personlig og uafhængig mægler med 25 års erfaring. Vi har tilpasset os markedet, så du får den fulde service fra vurdering til nøgleoverdragelse - samtidig med et fast lavt salær. Lad os være ærlige; din ejendom bliver solgt på nettet og ikke i ejendomsmæglerens butiksvindue. Vi har derfor sparet butikslokalet væk, så DU kan spare på salæret.
DU SPARER TYPISK kr. 25.000 - 70.000 i forhold til vores konkurrenter.
På trods af at vores salær er væsentligt lavere end vores konkurrenters, er vi i stand til at tilbyde, dig som sælger, de faktorer, som er afgørende for et succesfuldt boligsalg.
¤ Mange års erfaring i salg af boliger i Svendborg kommune + nærområder
¤ Markedsføring på de alle de store boligsider; boligsiden.dk, boliga.dk etc.
¤ Stort netværk
¤ Stort lokalkendskab
¤ Du får som udgangspunkt den samme mægler fra 1. vurderingsmøde,
   på alle fremvisninger og det er også den samme,
   som lukker handlen og overdrager nøglen til køber,
   når forbrugsmålerne er aflæst.
¤ Vi kører ¨Solgt eller Gratis¨, så skulle boligen mod forventning ikke blive solgt,
   betaler du kun for tilstandsrapport, energimærke og el-eftersynsrapport.
ALT DETTE - det vil sige salær og markedsføring, inklusive fotos fra professionel fotograf samt en annonce i lokalavisen for kun kr. 49.500,- incl. moms. DET ER BILLIGT.
VI KALDER DET NEMT OG GENNEMSKUELIGT BOLIGSALG. -  START MED EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING, uanset om du skal bruge en ejendomsmægler i Svendborg eller i et af de mange skønne lokalområder i det Syd-, Midt- og Vestfynske.
TRYGHED OG TILLID
Sydfynske Boliger er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Det indbefatter bl.a. at vi følger med i nyt lovstof, og efteruddanner os generelt i alle opgaver som ejendomsmægler. DE fører kontrol med om medlemmer, indehavere og medarbejdere lever op til DE's krav om løbende efteruddannelse.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen. Og ønsker du som forbruger at klage over en ejendomsmægler, kan det ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling www. ejendomsmaeglernaevnet.dk.
Sydfynske Boliger har tegnet ansvarsforsikring på kr 3.000.000,- og stillet garanti på kr 2.000.000,- pr. ejendomsmægler i virksomheden via HDI Danmark.
Ejendomsmægler Svendborg - FAST LAVT SALÆR og SOLGT ELLER GRATIS

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig

september 2023

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930