Sælg din bolig på Sydfyn - Sydfynske Boliger er din lokale ejendomsmægler

Overvejer du at sælge din bolig? Vi har mange års erfaring med salg af boliger i Svendborg og på Sydfyn. Vi sælger din bolig for et fast lavt salær på kr. 49.500,- inkl. markedsføring på de store boligsider, sociale medier, køberkartotek og annonce i Ugeavisen. Herudover betaler du blot kr. 2.500,- for fotografens billeder, som blive dine.
Det er simpelt og effektivt, uden at spilde penge på dyre "markedsføringspakker" med minimal effekt. Du sparer typisk kr. 25.000 - 50.000,- i forhold til vores konkurrenter.
Når du skal sælge din bolig, får du hos Sydfynske Boliger en personlig og uafhængig mægler med 25 års erfaring. Vi har tilpasset os markedet, så du får den fulde service fra vurdering til nøgleoverdragelse - samtidig med et fast lavt salær. Lad os være ærlige; din ejendom bliver solgt på nettet og ikke i ejendomsmæglerens butiksvindue. Vi har derfor sparet butikslokalet væk, så DU kan spare på salæret.
Vi bor selv på Sydfyn og kender det sydfynske boligmarked.
På trods af at vores salær er væsentligt lavere end vores konkurrenters, er vi i stand til at tilbyde, dig som sælger, de faktorer, som er afgørende for et succesfuldt boligsalg.
¤ Mange års erfaring i salg af boliger i Svendborg kommune + nærområder
¤ Markedsføring på de alle de store boligsider; boligsiden.dk, boliga.dk etc.
¤ Stort netværk
¤ Stort lokalkendskab
¤ Du får som udgangspunkt den samme mægler fra 1. vurderingsmøde,
   på alle fremvisninger og det er også den samme,
   som lukker handlen og overdrager nøglen til køber,
   når forbrugsmålerne er aflæst.
¤ Vi kører næsten ¨Solgt eller Gratis¨, så skulle boligen mod forventning ikke blive solgt,
   betaler du kun for fotografen, samt tilstandsrapport, energimærke og el-eftersynsrapport til tredje-mand
VI KALDER DET NEMT OG GENNEMSKUELIGT BOLIGSALG. -  START MED EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING, uanset om du skal bruge en ejendomsmægler i Svendborg eller i et af de mange skønne lokalområder i det Sydfynske.
TRYGHED OG TILLID
Sydfynske Boliger er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Det indbefatter bl.a. at vi følger med i nyt lovstof, og efteruddanner os generelt i alle opgaver som ejendomsmægler. DE fører kontrol med om medlemmer, indehavere og medarbejdere lever op til DE's krav om løbende efteruddannelse.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen. Og ønsker du som forbruger at klage over en ejendomsmægler, kan det ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling www. ejendomsmaeglernaevnet.dk.
Sydfynske Boliger har tegnet ansvarsforsikring på kr 3.000.000,- og stillet garanti på kr 2.000.000,- pr. ejendomsmægler i virksomheden via HDI Danmark.
Ejendomsmægler Svendborg - FAST LAVT SALÆR og næsten SOLGT ELLER GRATIS

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930