Svendborgvej 77, Svindinge, 5853 Ørbæk

HIST HVOR VEJEN SLÅR EN BUGT, LIGGER DER ET HUS SÅ SMUKT, SOM INDVENDIGT ER GENNEMRENOVERET, BL.A. MED GULVVARME OVERALT

Efter skortstensbrand i 2012 er denne ejendom indvendigt totalrenoveret. Her blev bl.a. udgravet, isoleret og gulvvarme lagt i de smukke klinkegulve overalt i boligen. Køkken og badeværelse blev skiftet, lofter, vægge etc., en totalrenovering så boligen i dag fremtræder i perfekt indflytningsklar stand. Du kommer til at bo midt i et attraktivt bosætningsområde med skole, børnehave og dagpleje på den anden side af vejen - Årets Landsby i 2000 !!

Planløsningen siger dejligt rummeligt køkken / alrum / stue i et, med flotte klinkegulve, brændeovn og udgang til "terrasse-område". Her er adg. til dejligt stort soveværelse, et stort teenageværelse og adg. til tilbygningen fra 2012, hvor det pragtfulde store badeværelse er placeret. I tilbygningen er der også adg. til teknikrum med træpillefyr og også det store præsentable ankomstrum til boligen. - En virkelig smuk og gennemrenoveret bolig.

Her er gode parkeringsforhold og mulighed for opførelse af garageværkstedsforhold, en overkommelig have, hvor terrasseområdet er under opbygning!!

Du kommer til at bo i en lille landsby, som i 2000 blev valgt til årets landsby i Danmark og hvor det er populært at flytte til. Her er rigtig mange børnefamilier, en velfungerende skole, børnehave og vuggestue på den anden side af vejen. Kun 200 m. fra ejendommen går nogle store Herefordkvæg rundt i den skønne natur, som omkranser byen, hvor også kirken og forsamlingshuset samler byen. Her er 5 min. kørsel til dagligvareindkøb i Ørbæk, 15 min. kørsel til Nyborg og Svendborg.

EN SKØN OG INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, SOM ER GENNEMRENOVERET MED EN SMUK GENNEMGÅENDE STIL OG SÅ ER HUSLEJEN MINDRE END ET KOLLEGIEVÆRELSE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.