Øksenbjergvej 70B, 5700 Svendborg

ATTRAKTIV BELIGGENHED, HVOR DU IKKE EN GANG BETALER FOR GRUNDEN

Her skal renoveres og investeres efter behov, men du betaler ikke en gang for grunden, så dette er en god mulighed for, at erhverve drømme beliggenheden til få penge og hvor der er plads til selv, at bestemme materialevalget. Huset står nærmest oprindeligt med flotte parketgulve, to badeværelser mv., men hvor man skal påregne udskiftning af vinduer og døre mv. Du kommer til at bo med kort gåafstand til skov og strand i Christiansminde, hvor bymidten af Svendborg tager 5 min. på cyklen.

Planløsningen siger dejlig lys og venlig opholdsstue med udgang til syd-vest-vendt terrasse, åben forbindelse til køkken / alrum. Entre med adg. til soveværelse, som har direkte adg. til rigtig pænt badeværelse m. bruseniche. Fra bryggers / baggangen er der adg. til værelse og badeværelse m. bruseniche. - Her er luft til luft varmepumpe i stuen og elradiatorer i værelser.

I kælderen har der været gæsteværelse / stort depotrum, så man ikke behøver at opbevare på loftet og et viktualierum.

Endvidere er der dobbelt carport / udhus en velanlagt og ugeneret have med skoven, som genbo og hvor der ikke er langt til naturoplevelser, mountain-bike ture i skoven eller et hop i bølgen blå på byens badestrand i Christiansminde.

EJENDOMMEN KAN OVERTAGES HURTIGT OG PÅ FAVORABLE BETINGELSER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.