Halfdansvej 41, Thurø, 5700 Svendborg

"SOLHJEM" - LIEBHAVERI I FØRSTE RÆKKE PÅ THURØ, MED ØENS ALLERBEDSTE UDSIGT

Med allerbedste vue, er du på første parket til et hav af oplevelser, på sundet mellem Thurø og Troense. Billedet ændrer sig fra minut til minut, når en lystsejler stævner ud, en kajakroer passerer eller når veteranfærgen Helge tøffer forbi på en af sine daglige ture i sommerhalvåret. Scenen skifter hele tiden og hvor er der dog smukt derude. Her er plads til den store børnefamilie, hvor seks børneværelser burde give plads til alle og så på en stille vej nær alle dagligdagens fornødenheder.

Gartner H.A. Hansen rev i 1930 den gamle ejendom ned og opførte denne smukke rødstensejendom, som siden har været i familiens eje, men nu skal på andre hænder. Gartneriet dyrkede jorden og området helt til strandkanten og med de omkringliggende vænger, indtil jordene blev udstykket. i starten af halvfjerserne.

Ejendommen med sine 302 bolig m2 og 182 m2 kælder er nærmest ubeskrivelig og skal opleves for den rette bedømmelse, hvor alene udsigten er en oplevelse værd. Her er et dejligt strandareal med både-/badebro, som man deler i fællesskab med naboen og så har man et medlemskab i vejens bro / fællesareal.
Alle vinduer er udskiftet til vedligeholdelsesfri træ / alu, men den nye ejer vil givet modernisere en del.

De smukke dørpartier til ejendommen, fortæller at noget særligt er i vente på denne skønne ejendom. Stueplan på 182 m2 fordeler sig på en smuk og rummelig hall med trappe til 1. sal og adg. til vinkelopholdsstue med pejs, spisestuen, som har udgang til havestuen og en malerisk udsigt over vandet.. Endvidere er der adgang til hyggeligt spisekøkken, baggang med adg. til to rummelige soveværelser, nedg. til kælderen og badeværelse med bruseniche. - Der er allerbedste udsigt fra stuerne og det ene soveværelse.

1. sal er de 120 m2 fordelt på meget stort master-bedroom med udgang til altan og allerbedste kik over vandet. Endvidere er der fire meget store værelser, badeværelse m. bruseniche og pulterrum. Her er flotte plankegulve på alle værelser og naturligvis en overvældende udsigt til vandet.

Kælderen på 182 m2 fremstår nærmest orginal, men den er høj og tør med mange anvendelsesmuligheder. Her er nøjagtig den samme rumfordeling som ovenpå med flere store rum til værksteder, aktiviteter, grovkøkken, fyr-/og viktualierum mv. De mange værelser, som allerede er i ejendommen, har gjort, at der ikke er lavet værelser hernede, hvor man også har en ganske god udsigt til vandet. - En meget anvendelig kælder.

Her er carport og en muret garage med plads til begge biler og en "nemt" anlagt have udlagt med græs. På mellemste plan ned mod vandet er der terrasse areal med frugttræer og på skråningen ned mod vandet, er juletræet sikret til de næste mange år!!

Så har man endvidere et dejligt strandareal fælles med naboen, hvor båden kan ligge fortøjet ved broen og har man en større båd er der mulighed for,at ligge ved vejens bro lige ud for ejendommen. Her kan man opnå medlemskab i fællesareal med bord-bænke-sæt og grill, benytte ponton og slæbested, hvor kajakken nemt kan sættes i vandet. - Et pragtfuldt sted hvor der bades året rundt..

Du kommer til at bo i et helt fantastisk nærmiljø med rigtig mange børnefamilier og derfor mange legekammerater. Du kommer til at bo med Thurøs allerbedste udsigt og for enden af en stille vej hvor ungerne leger på vejen og hvor du indenfor en radius af 1000 m., har kommunens bedste skole, sportsplads med idrætshal og boldbaner, daginstitution, sejlklub, vores populære bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. Indenfor 10 min. cykelafstand har du skov og badestranden i Smørmosen. Svendborg by ligger i en cykelafstand på 15 min, som hele vejen ind til byen, foregår i smukke omgivelser langs med vandet.

DEN IDEELLE EJENDOM FOR DEN STORE BØRNEFAMILIE, SOM VIL BO TRYGT OG GODT MED ET LIV VED VANDET ELLER BARE FAMILIEN, SOM HAR BRUG FOR PLADS!!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.