Vindeby Lærkevej 30, Tåsinge, 5700 Svendborg

GOD BELIGGENHED, SÅ PÆNT OG GENNEMGRIBENDE RENOVERET TÆT PÅ ALT

Få minutters gang fra Vindeby lystbådehavn, den lille hyggelige strand, dagligvareindkøb og "matriklen" med skole, idrætshal, boldbaner, unikt tennisanlæg og padelbaner, er denne helt igennem indflytningsklar 1-plan villa velbeliggende tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Ejendommen er gennemrenoveret hvor tag (2021), vinduer, køkken og bad mv. er udskiftet, så alt fremtræder i perfekt stand.

Planløsningen er nærmest uden spildplads og boligen virker større end den er med dejlig rummelig opholdsstue med udgang til syd-vestlig træterrasse / have, brændeovn og flotte parketgulve. Her er åben forbindelse til det skønne køkken med spisepladser og adg. til bryggers / baggang med viktualierum. Herudover er der soveværelse med terrasseudgang, værelse som har gennemgang til megastort soveværelse. Her er lækkert badeværelse med bruseniche og fordelergang. - Alt og jeg mener virkelig alt fremtræder i indflytningsklar stand og her er efterisoleret etc.

Her er gode parkeringsforhold og den integrerede garage er blevet til værksted / depotplads, ligesom der er værkstedsrum, overdækket terrasse og et haveskur i den velanlagte have.

Du kommer til at bo, så du indenfor en radius af 500 m. har Svendborg sund med lystbådehavn og hyggelig lille badestrand, populær slagtermester, dagligvareindkøb, "matriklen" med skolen / børnehave, alskens sportsfac. etc. Der er ca 5. min. kørsel til Svendborg by og motorvejen starter på den anden side af broen.

EN FANTASTISK BOLIG FOR DET UNGE PAR OG SENIORERNE, SOM VIL FLYTTE IND I ET GENNEMRENOVERET HUS HVOR JEG SYNES KLAVERET SPILLER!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.