Tvedvej 72, 5700 Svendborg

HYGGELIG EJENDOM MED 151 ETAGEMETER, 5 MIN. CYKELAFSTAND FRA SVENDBORG MIDTBY

Med få min. gåafstand til Rottefældeskoven og det pragtfulde rekreative område ved Ørkildsruinerne er denne hyggelige ejendom beliggende med kort gå-afstand til naturen. Her kan gå-/ løbeturen starte og når vovsen eller mountainbiken skal luftes i pragtfulde omgivelser. - Ejendommen, som bl.a. har flotte plankegulve i boligdelen, er ideel for enlig eller det unge par som flytter hjemmefra 1. gang.

Stueplan indeholder entre med trappe til 1. sal og adg. til gæstetoilet, funktionelt køkken og en hyggelig to-delt stue, hvor der fra spisestue / alrum er udg. til terrasse med nedgang til haven. - Alt er pænt og fremtræder i indflytningsklar stand.

På 1. sal er der soveværelse med udg. til lille indbygget altan, soveværelse og et rummeligt badeværelse m. bruseniche. - Her er plankegulve u. tæpperne og alt er i rigtig pæn stand.

Kælderen er blevet drænet og indrettet med "teenage-vær" (ej reg. som bolig). Her er ældre badeværelse, viktualierum, depotrum og forrum med vaskefac. og opgang til haven.

Haven er udlagt med græs og der er en 28 m2 stor garage-/værkstedsbygning.

Du kommer til at bo med kort gåafstand til naturen, dagligvareindkøb, daginstitution og 7-8 min. cykelafstand fra skole, sportsplads, byens badestrand i Christiansminde og gågadenettet i Svendborg C. Jobber du udenfor kommunen, er du på motorvejen 5 min. efter du har forladt din indkørsel.

EN INDFLYTNINGSKLAR BOLIG TIL EN FAIR PRIS!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.