Kukkervænget 12, Thurø, 5700 Svendborg

FÆLLESAREAL VED VANDET, UDSIGT FRA 1. SAL, RIGTIG GODE VÆRELSER OG SOLVARME ETC.

På en stille villavej er denne rummelige familievilla attraktivt beliggende, få min. gang fra det skønne fællesareal ved vandet, hvor båden kan ligge fortøjret, der kan bades og livet kan leves året rundt. Du er også kun 5 min. cykelafstand fra skolen, daginst. og idrætsfac, så dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet.

Ejendommens stueplan indeholder et dejligt stort køkken med spiseplads og dobbelt terrassedør til morgen og eftermiddagsterrasse, åben forbindelse til et dejlig kombineret stue / alrum m. udgang til sydvest-vendt terrasseområde, brændeovn m."gris" og trappe til 1. sal. Her er soveværelse + 2 gode værelser, badeværelse m. karbad, entre / fordelergang og bryggers m. naturgasfyr. - Hele stueplan fremtræder i indflytningsklar stand.

På 1. sal er der stor repos, som er ideel til hjemmekontoret, soveværelse m. skabsvæg, badeværelse m. bruseniche samt en rummelig opholds-/udsigtsstue m. til havestue. - Her er ganske pænt kig til vandet over mod Pilekrogen i Troense.

Her er solvarmeanlæg og brændeovn m."gris", som giver en god økonomi på energi siden.

Endvidere er der carport- / udhusbygning, "lysthus", orangeri og stort terrasseområde. Haven mod øst er udlagt med græs med mange frugttræer.

Der er få min. gang til det skønne fællesareal, hvor der er plads til båden. og kajakken, så en tur rundt om vores skønne Ø kan tage sin begyndelse. Du kan hoppe i bølgen blå og ungerne kan fiske krabber etc.

Du kommer til at bo på et lukket trafiksikkert vænge, hvor ungerne har kort afstand til legekammerater og der kan leges / cykles på vejene uden fare. Her er også kort afstand til dagligdagens fornødenheder, såsom skole, sportfac. - Idrætshal, motionscenter og boldbaner samt daginst., vores populære bagermester, bryggeri og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. Her er små 10 min. kørsel til Svendborg C og det samme til starten af motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN SKØN FAMILIE-VILLA I ET DEJLIGT LUKKET KVARTER MED FÆLLESAREAL VED VANDET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.