Ellen Grubbes Vej 28, Tved, 5700 Svendborg

RÆKKE-"VILLA" I SÆRKLASSE I BUNDEN AF LUKKET VÆNGE

Attraktivt beliggende række-villa, som er opdateret uden skelen til omkostningen. Vinduer og døre er skiftet til træ / alu, et lækkert badeværelse er etableret, væg mellem køkken og stue er nedtaget, gulve og lofter er skiftet, varmepumpe opsat etc. etc - kun bryggers er ikke rørt, men alt fremtræder, som en rigtig lækker bolig med kort cykelafstand til byen, indkøb og få min. kørsel til starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

Boligen, som er nærmest uden spildplads, virker meget større end den er og har en planløsning, som siger dejlig rummelig stue / køkken / alrum i et med udgang til stor træterrasse, som er delvis overdækket. Her er bryggers / baggang, entre / fordelergang med adg. til lækkert badeværelse m. bruseniche, stort børneværelse og dejligt soveværelse m. skabsvæg. - Overalt i boligen er der flotte lofter og gulve.

Herudover er der carport / udhus m. mindre haveanlæg foran ejendommen. På bagsiden af ejendommen er der syd-vest-vendt haveanlæg med dejlig stor træterrasse og et overkommeligt haveanlæg m.græs og låge til vænget bag.

Du kommer til at bo i en virkelig skøn bolig, i et roligt lukket vænge, hvor der er fællesarealer, stisystem til vængerne bag og kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

EN KLASSEBOLIG FOR DIG SOM VIL BO MED STIL

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.