Bergmannsvej 6, Thurø, 5700 Svendborg

HISTORISK BYGNING, PÅ EN 1.117 M2 STOR GRUND, MED TO FRITLIGGENDE EJERLEJLIGHEDER, HVOR DEN ENE NU SKAL SÆLGES

Først på Thurø sælges denne fritliggende ejerlejlighed, med 100 m2 bolig, som er beliggende på en 1.117 m2 stor grund, hvor der i dag er opført to fritliggende boliger og hvor der mulighed for yderligere opførelse af 1-2 boliger. Denne bolig er en tidligere bankbygning og den gamle bankboks findes stadig indbygget i boligen. Her er mindre have til boligen og gode parkeringsforhold.

Boligens planløsning siger dejlig stor opholdsstue med køkken i åben forbindelse, hvor der er udgang til sydvendt terrasse. Fra stuen er der adgang til soveværelse og den gamle bankboks, som kunne være her de exclusive vine blev gemt / mønt- eller frimærkesamlingensamlingen etc etc . - En rigtig sjov og usædvanlig detalje, som gør denne bolig speciel. Herudover er der dejligt badeværelse m. bruseniche, bryggers / baggang og soveværelse no. 2.. - En helt igennem indflytningsklar bolig, som pt er udlejet.

Du kommer til at bo i et mindre samfund med et helt unikt nærmiljø og hvor der ikke er langt til noget. indenfor to minutters cykelafstand kan du handle dagligvarer hos Kim & Lene i Spar eller hente søndagsmorgenkrydderen hos vores populære bagermester. Der er få min. gang til skolen, daginstitution, sportsplads med idrætshal og boldbaner samt Skårupsund, hvor kajakken kan sættes i vandet og en smuk tur rundt om vores ø kan tage sin begyndelse. Du er tæt på alle dagligdagens fornødenheder og skal du ind til Svendborg tager det kun 5 min. i bilen.

EN NEM BOLIG IDEEL FOR DET MODNE PAR, HVOR UNGERNE ER FLØJET FRA REDEN OG NUVÆRENDE BOLIG ER BLEVET FOR STOR

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.