Mosestræde 5, Thurø, 5700 Svendborg

SKØN FAMILIEVILLA MIDT I THURØ BY, MED GODE VÆRELSER OG EN VIRKELIG SKØN HAVE

Med en attraktiv beliggenhed nærmest midt på Øen og kun 2 min. gåafstand til skolen, børnehave, idrætshal og boldbaner, er denne skønne familievilla beliggende med alle dagligdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet. Her er 5 min. gang til vandet, hvor du kan tage en dukkert ved den hyggelige strand i Snævringen eller sætte kajakken i vandet og tage en skøn tur rundt om vores Ø. Du kommer til at bo i en indflytningsklar familievilla på en skøn grund, der overrasker...

Stueplan indeholder hall med trappe til 1. sal og adg. til gæstetoilet, soveværelse / kontor, dejligt spisekøkken og en rummelig stue med egeparketgulve og udgang sydvest-vendt terrasse. Herudover dejligt stor bryggers / baggang med naturgasinstallation og god skabsplads.

1. sal indeholder to store gavlsoveværelser, et godt børneværelse og et dejligt badeværelse. I alle værelser er der massive bøgeparketgulve under tæpperne.

Her er muret carport og dejligt stort værksted. Haven er udlagt med græs og skønne terrassemiljøer, bl.a. med shelter, bålplads etc. - En skøn have, for den friluftinteresserede familie.

Mange af dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet og indenfor 2. min cykelafstand finder du også kommunens bedste bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. Skov og badestrand kan nås på 10 min. på cyklen og bruger du et kvarter, så er du inde i Svendborg centrum, hvor hele turen foregår, i smukkeste omgivelser langs vandet ad sikkert stisystem. - Du kommer forresten også til at bo i et lille samfund med et super nærmiljø!!

EN SKØN FAMILIEVILLA, HVOR DU KAN NÅ AT HOLDE JUL I DIT NYE HUS I ÅR..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.