Rødbyvej 32, Thurø, 5700 Svendborg

284 M2 KVALITETSVILLA, SOM ER GENNEMRENOVERET FRA KÆLDER TIL DE SMUKKE KVISTE OG DERE EN FORMIDABEL UDSIGT FRA EJENDOMMEN

En usædvanlig gennemført renovering af denne ejendom, blev igangsat i 2012, hvor bl.a. kælderen blev udgravet, isoleret og gulvvarme blev lagt i de smukke klinkegulve. Samme gennemgribende renovering er fortsat op gennem ejendommen, så den i dag fremstår i perfekt gennemført stand og hvor 6 soveværelser gør ejendommen ideel for den store børnefamilie.
Udvendigt blev ejendommen omfuget, vinduer og døre udskiftet til træ / alu, taget pillet af og genoplagt og ejendommen højisoleret, solvarme blev etableret og al rørføring samt el blev udskiftet. Der er ikke sprunget over nogen steder, så det er reelt et nærmest nyt hus, med den ældre boligs hygge og charme.

Ejendommen ligger på en pragtfuld 1.223 m2 stor grund, 150 m. fra vandet og det helt specielle miljø omkring sejlklubben, fiskerhytterne og "suttetræet" dernede. - Her er bare skønt og en aftentur på stien langs vandet, er som balsam for sjælen.

"Kælderen" er så god, at den er klassificeret som bolig. Den indeholder tre skønne soveværelser og et teenageværelse, et dejligt badeværelse, viktualie- og depotrum mv. - Et nederste plan i en helt unik stil og stand, som jeg aldrig tidligere har set magen til.

Stueplan indeholder et skønt køkken / alrum med udgang til terrasse og udsigt til sundet mod Grasten og Troense og hvor flotte franske døre med facetslebne glas ind til opholdsstuen og brændeovn pryder rummet. Fra stuen er der udgang til en skøn aften terrasse med nedgang til haven. Herudover er der rummeligt soveværelse, badeværelse og entre. - I hele stueplan er der flotte afhøvlede gulve, pragtfuldt lysindfald og den skønneste udsigt til sundet.

Tagetagen med sine 76 m2 er indrettet som forældreafdeling, hvor de tre smukke kviste giver den skønneste udsigt til sundet. Her er forældre-soveværelse og hyggestue med væghængt brændeovn i ét stort rum, walk inn closet el. værelset til den lille ny og et dejligt badeværelse med en skøn udsigt over sundet. - Her er bare så smukt heroppe og skal opleves.

Den oprindelige murede garage er indrettet som værksted og teknikrum bl.a. for solpanelerne, som er placeret på taget og som gør ejendommen særdeles økonomisk energimæssigt. Her er diverse cykel-/brændeskure etc, skønne store træterrasser rundt ejendommen, hvor udelivet leves i sommerhalvåret og en velanlagt have med frugttræer og græsplane med rigelig plads til leg, boldspil og trampolinen etc.

Du kommer til at bo i et roligt område, hvor du indenfor en radius af 500 m. har skolen, daginst., sportsplads med boldbaner, idrætshal og padel-baner på vej, vand og sejlklub, populær bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. - Alt ligger lige rundt om hjørnet ift. denne helt igennem skønne ejendom.

EJENDOMMEN SÆLGES DISKRET OG HANDLES GENNEM VORT KØBERKARTOTEK, SÅ BOOK EN AFTALE HVOR VI VIL FREMVISE DENNE SKØNNE EJENDOM FOR JER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.