Mosestræde 38, Thurø, 5700 Svendborg

ÆLDRE VILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENDE NED TIL "MOSEN",

ÆLDRE VILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENHED

Ældre villa I 2 plan, beliggende med direkte adgang fra baghaven til det naturskønne område 'Mosen'. Eftertragtet placering midt I Thurø By, tæt på offentlig transport og med bager, skole, dagligvareindkøb, børnehave, sportsplads, lystbådehavn alt indenfor 5 minutters gang.

Boligen er på 187 m2, fordelt på 2 etager med udsigt til naturområdet. Stueplan andrager 120m med gang til 2 store store sammenhængende værelser (meget nemt at reetablere til to store selvstændige værelser), ældre spisekøkken og en vinkelstue med brændeovn, trappe til 1. sal og udgang til delvis overdækket terrasse.

På 1. sal er der 67 m2 (50 m2 reg. som bolig), som i dag er indrettet med opholdsstue med udgang til svalegang, stort soveværelse m. udgang til svalegang og et andet meget stort soveværelse.

Herudover er der en stor garage / værkstedsbygning (alle m2 er ikke reg. på BBR), en god indkørsel med plads,
Baghaven er hundevenlig, fuldt indhegnet og velegnet til børne familier, nedenfor er nyttehave med rig mulighed for at dyrke egne grønsager.

Villaen er på markedet for første gang siden bebyggelsen og alt fremstår I original stand som vil kræve en gennemgribende renovering. Dette er reflekteret I prisen. Enestående mulighed for en køber med hænderne skruet rigtigt på, for at erhverve sig en af Thurøs mest attraktive addresser og skabe rammen om et drømmehus.

Thurø har et helt fantastisk nærmiljø og med kun 10. min cykelafstand til kommunens bedste badestrand, større skovområde og naturreservatet ved Revet. Skal du ind til Svendborg by, vil vi anbefale en 15 min. skøn cykelrute langs med vandet hele vejen ind til byen, hvor hele turen foregår i smukke omgivelser. Skal du jobbe udenfor kommunen er du på motorvejen 10 min. efter du har forladt din indkørsel

ATTRAKTIV BELIGGENDE NED TIL "MOSEN", MEN DU SKAL I ARBEJDSTØJET OG DU BETALER REELT KUN FOR GRUNDEN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.