Linkenkærsvej 14, 5700 Svendborg

FLOT KLASSISK OG SOLID 2 FAM-VILLA, MED GOD CENTRAL BELIGGENHED I ØSTRE BYDEL

Fin og yderst regulær 2-fam. ejendom med to selvstændige lejligheder på henholdsvis 77 m2 og 62 m2, med hver deres separate indgang og haveareal. Begge lejligheder er fri for lejemål. Alternativt kan ejendommen nemt omdannes til 1-families-hus eller du kan bo i den ene lejlighed og få et godt tilskud til huslejen ved at udleje den anden - mulighederne er mange.
Ejendommen er velbeliggende med kort gåafstand til dagligvareindkøb, Boldklub, skole og daginst. mv., ligesom der er kort cykelafstand til Hallindskoven og byens badestrand.

Lejligheden i stueplan med 77 m2 har en planløsning, som siger dejlig rummelig opholdsstue m. brændeovn, hvor værelse er tillagt denne, men er nemt at reetablere. Her er rummeligt soveværelse, spisekøkken og badeværelse med bruseniche. - Her er plankegulve, trælofter og de flotte gamle døre er afsyrede!!

Her er endvidere terrasseområde, redskabsrum og velanlagt haveanlæg.

Lejligheden på 1. sal rummer 62 m2, som fordeler sig på rummelig opholdsstue, soveværelse, køkken og badeværelse m. bruseniche.

Her er haveanlæg og gode parkeringsforhold til begge lejligheder.

Ejendommen ligger i 5 min. cykelafstand fra Centrum af Svendborg og med alle dagligdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet.

YDERST REGULÆR EJENDOM MED ET GODT POTENTIALE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.