Færgevej 12K, 5700 Svendborg

2 MIN GANG FRA ET HOP I BØLGEN BLÅ - I VELDREVEN EJERLEJLIGHEDSFORENING MED SKØNNE FÆLLESAREALER, ALTAN OG PARKERINGSMULIGHED

Med smukkeste kik til Svendborg Sund og under 100 m til et hop i bølgen blå fra den lille strand, er denne skønne ejerlejlighed beliggende i en forening med ordnede forhold og pragtfulde fællesarealer. En lejlighed som er ideel for enlig eller det unge par, som flytter hjemmefra første gang og vil bo centralt, tæt på båden i lystbådehavn og alle dagligdagens gøremål.

Den skønne ejerlejlighed er beliggende på 1. sal i en selvstændig nyopført bygning fra 2004 med 4 lejligheder i samme størrelse.

Boligen rummer dejlig opholdsstue / køkken i et og samme rum, der er udsigt til stor aften terrrasse med kik til Svendborgsundbroen. Fra stuen er der kik til sundet, hvis man "hænger" lidt ud af vinduet!! Her er dejligt badeværelse med bruseniche og vaskeinst., soveværelse og fordelergang. Her er også en morgenterrasse ved indgangsdøren. - Overalt i lejligheden er der pæne parketgulve.

Der tilhører et kælderrum til lejligheden, her er skønne fællesarealer og der kan lejes parkeringsplads i gården.

EN ATTRAKTIV EJERLEJLIGHED I ET PRAGTFULDT KVARTER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.