Tjørnevej 10, Thurø, 5700 Svendborg

FAMILIEVILLA MED NY LUFT TIL VAND VARMEPUMPE, 100 M FRA VANDET PÅ PRAGTFULDE GRASTEN, HVOR NATUROPLEVELSER I SKOVEN ELLER PÅ VANDET ER DAGLIGE OPLEVELSER

FAMILIEVILLA MED NY LUFT TIL VAND VARMEPUMPE, 100 M FRA VANDET PÅ PRAGTFULDE GRASTEN, HVOR NATUROPLEVELSER I SKOVEN ELLER PÅ VANDET ER DAGLIGE OPLEVELSER - DET FORELIGGENDE ENERGIMÆRKE ER FORBEDRET VED SKIFT AF VARMEKILDEN.

Når du kører fra Thurø By og ud til Grasten, vil det være en sjældenhed, hvis ikke du møder, et rådyr eller en fasan der passerer din vej, harer som leger på marken eller her tæt på ejendommen hvor fiskehejren yngler i trætoppene - Her er natur for alle pengene og når turen går gennem skoven ned til bådelauget, så tror man ikke sine egne øjne, for her er bare så smukt, og det kan man blive en del af. Her er sammenhold og gode vibrationer, som styrker din dagligdag. Boligen er gennemrenoveret, hvor bla. badeværelse, gæstetoilet og køkkenet er udgravet, isoleret og med gulvvarme i de smukke klinkegulve i denne helt igennem indflytningsklare familievilla.

Allerede når du står i entreen og ser de smukke klinkegulve, bliver du klar over at noget smukt og en gennemført stil er i vente. Her er lækkert gæstetoilet, et dejligt køkken med spiseplads, rummeligt bryggers og den ca. 40 m2 store skønne stue med brændeovn samt udgang til syd-vestvendt terrasse. Fra opholdsstuen er der dobbelte franske døre til rummelig spisestue, som også kunne rumme et pragtfuldt aktivitetsrum eller to extra soveværelser, som ville være nemt at etablere. Her er udgang til terrasse og de samme smukke parketgulve, som i stuen. Her er værelses-del med soveværelse, 3 børneværelser, flere med udgang til terrassen og et lækkert badeværelse med bruseniche og karbad. - En virkelig skøn bolig, som absolut matcher den skønne natur man oplever på Grasten med skov og vand indenfor 100 m.

Her er en hyggelig gammel have, med flere gamle frugttræer, drivhus, hønsehus og altid en terrasse, hvor solen skinner. Her er carport og et dejligt værksted / depotrum.

Kun 2 min. gang fra ejendommen starter stien gennem skoven til det smukkest beliggende bådelaug man kan drømme om og som man via medlemskabet af Grasten beboerlaug kan blive en del af. Her er plads til båden, kajakken og plads til ungernes krabbefiskeri, mens far og mor har gang i grillen i smukkeste omgivelser, som skal opleves. - Her er idyl, så det basker.

Du kommer til at bo i pragtfulde omgivelser med et overflødighedshorn af natur, kun 5-8 min. kørsel fra skole, daginstitution, sportsfac. dagligvareindkøb og bagermester samt ca. 15 min. kørsel til centrum af Svendborg. -

EN PRAGTFULD BOLIG, DEN SKØNNESTE NATUR OG ET PRAGTFULDT NÆRMILJØ, - LUFT TIL VAND VARMEPUMPEN ER FRA DEC. 22 OG ENERGIMÆRKET ER DERVED FORBEDRET.

.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.