Odensevej 268, 5700 Svendborg

MULIGHEDERNES HUS FOR DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE, LANDLIGE OMGIVELSER, VÆRKSTEDS-/GARAGEMULIGHED, MANGE M2 OG NY LUFT TIL VAND VARMEPUMPE MV.

Lige udenfor byen og hvor motorvejen er tæt på, ligger denne mulighedernes ejendom, hvor mange aktiviteter kan kombineres på et og samme sted. 1. salen blev nyindrettet i 2010, halvdelen af stueplans 134 m2 blev udgravet, isoleret og med gulvvarme, men der resterer stadig lidt arbejde, hvis man vil udnytte boligen fuldt ud og skabe de nødvendige værelser etc. Du kommer til at bo tæt ved motorvejen, med hurtig adgang til denne, men også med smukkeste kik over markerne. - Her er også kort cykelafstand til vestre skole, daginst, sportsmekka og dagligvareindkøb mv.

Stueplan rummer entre og meget stor stue med trappe til 1. sal, brændeovn og med et smukt kik over markerne. - Her er udgravet, isoleret og med gulvvarme. Fra stue er der adg. til rummeligt men ældre spisekøkken, som de fleste ville skifte. Herfra er der adgang til lille baggang med adg. til 30 m2 stort depotrum (ideelt til værelser, hvis behovet er der), adgang til tidl. badeværelse forberedt til opbygning, men den del af bygningen,er hvor der skal investeres.

1. sal er nyindrettet i 2002 med badeværelse m. bruseniche (ny-renoveret i foråret 2021), soveværelse og to gode børneværelser samt meget stor repos, som har været anvendt som kontormiljø og også med muligheder for et extra værelse mv. - Hele ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe og har E-Mrk B!

Ude har vi en ældre 150 m2 stor værksteds-/garagebygning, og så er en stor trægarage under opbygning. Her er støbt grund, gulvet er støbt, skelettet er rejst og materialer til sider samt tag forbliver på ejendommen, så køber kan afslutte projektet.

Herudover har du en 6.516 m2 stor naturgrund, hvor der er muligheder for dyrehold etc.

Du kommer til at bo i landlige omgivelser, hvor du ude vil kunne høre motorvejen, men hvor der er kort cykelafstand til Vestre skole, daginst. og dagligvareindkøb samt sportsmekka omkring SG-Centret med badeland, tennis- og boldbaner etc.

HVOR FÅR MAN SÅ MEGET PLADS, SÅ MANGE MULIGHEDER OG SÅ FOR EN HUSLEJE BILLIGERE END KOLLEGIEVÆRELSET, HVOR VARMEFORBRUGET ENDDA ER HØJERE END HER!!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.