Smedestræde 4, Thurø, 5700 Svendborg

185 M2 INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA, 4 VÆRELSER, 2 BADEVÆRELSER OG DOBBELT CARPORT MV.

Midt på vores skønne Ø, er denne helt igennem indflytningsklare attraktivt beliggende på en stille vej med kort gåafstand til alt. Indenfor en radius af 5 min. gåafstand har vi Snævringen bådelaug og en populær lille badestrand, skolen, boldbaner, idrætshal, børnehave, bagermester og dagligvareindkøb. - Ja, alle dagligdagens gøremål kan klares uden at bilen skal startes op og de store skønne børneværelser samt en pragtfuld stor grund, gør denne bolig til den perfekte familievilla.

Planløsningen siger dejligt stort køkken / alrum, rummelig opholdsstue med brændeovn og udgang til delvis overdækket terrasse, overalt med flotte parketgulve og vandskurede vægge etc. Der er separat voksenafdeling med badeværelse m. bruseniche og stort soveværelse m. udgang til haven. I den modsatte ende af huset er der et meget stort værelse (tidl. 2 børneværelser, som nemt kan reetableres), et soveværelse, et pænt børneværelse og et dejligt badeværelse med bruseniche. Endvidere er der entre fordelergang og dejligt stort bryggers / baggang.

Her er en dejlig stor indkørsel med plads til campingvognen og båden mv., en dobbelt carport med bagvedliggende cykelskur og i den store have er annekset gjort til et dejligt værksted. - En skøn ejendom som skal opleves.

DEN PERFEKTE FAMILIEVILLA TÆT PÅ ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.