Stubmarken 17, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

FAMILIEVILLA MED 4 SOVEVÆRELSER I LUKKET KVARTER NÆR OLLERUP SØ - BEMÆRK KUN kr 17.961,- I EL-UDGIFT TIL VARME OG HUSHOLDNING I 2021

På en stille villavej med få min. gåafstand til Ollerup Sø, er denne helt igennem indflytningsklare villa med "179" m2 bolig i et plan attraktivt beliggende, så også skole, daginst., sportsfac og dagligvareindkøb er indenfor få minutters gåafstand. Her er 4 store soveværelser, som gør ejendommen ideel for børnefamilien, som vil give ungerne de bedste vilkår.

Planløsningen siger dejlig lys og venlig opholdsstue med udgang til syd-vestvendt haveanlæg, åben forbindelse til rummeligt køkken m. klinkegulv. Fra køkken er der udgang til morgenterrassen og adg. til dejligt rummeligt bryggers / baggang og et stort teenageværelse -. Herudover er der værelsesafd. m. 3 soveværelser, badeværelse m. karbad og bruseniche, entre m. adg. til toilet. - En helt igennem indflytningsklar bolig.

Endvidere er der carport og bagvedliggende udhus, en dejlig stor og "nemt" anlagt have, en dejlig stor træterrasse hvor solen rammer morgen, middag og aftenen. Fra haven er der udgang til stisystem, som fører dig til det skønne område ved Ollerup Sø.

Fra ejendommen er der kort gåafstand til daginst., skole, sportsfac. og dagligvareindkøb. Der er 10 min. cykelafstand til vandet ved Ballen og 10 min. kørsel til Svendborg og starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN SKØN FAMILIEVILLA I ET POPULÆRT KVARTER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.