Vesterled 7, 5881 Skårup Fyn

INDFLYTNINGSKLAR BOLIG, HVOR ENERGIMÆRKET FRA 2012 ER FORBEDRET VÆSENTLIGT!!

Indflytningsklar et plans villa, som er beliggende i lukket trafiksikkert vænge, hvor ungerne kan lege på vejen. Her er delvis moderniseret, hvor stue og aktivrum er udgravet, isoleret og med gulvvarme, ligesom næsten alle vinduer og døre er udskiftet. Du kommer til at bo tæt på alle dagligdagens gøremål, hvor følgende er indenfor en radius af 5 min. på cyklen: Skole, sportscentrum m. idrætshal, fitness center, boldbaner og tennisbaner, daginst., og dagligvareindkøb mv. Cykelstien mod Svendborg har udkørsel fra vænget via gl. jernbanesti!!

Stueplan er indrettet med dejlig lys og venlig opholdsstue m. udgang til syd-/vestvendt terrasse havenlæg. Her er åben forbindelse til funktionelt køkken og stort aktivitetsrum, som også kunne være et ekstra soveværelse - I stue og aktivitetsrum er der udgravet, isoleret og med gulvvarme. Her er bryggers / baggang m. fjernvarmeinst. og fordelergang m. adgang til to gode børneværelser, soveværelse og opr. badeværelse m. bruseniche samt entreen. - Her er lyst og venligt og alt i princippet i indflytningsklar stand.

Energimærket fra 2012 er forbedret på mange punkter, hvor stuer er udgravet / isoleret og der er lavet gulvvarme, næsten alle vinduer og døre er udskiftet etc. etc.

Herudover er der carport og bagvedliggende udhus samt en "nemt" anlagt have for børnefamilien.

Fra ejendommen er der kort afstand til alle familiens gøremål og der skal ikke bruge megen til på at handle, hente og bringe, så fritiden kan bruges med ungerne. Der er ca. 10 min. cykelafstand fra et hop i bølgen bla ved Skårupøre og ca. 10 min. efter du forlader indkørslen er du i Svendborg eller på motorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.

EN DEJLIG VILLA I POPULÆRT LANDSBYMILJØ, HVOR ALT LIGGER LIGE OM HJØRNET.
!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.