Birkelunden 4, Thurø, 5700 Svendborg

DEN ULTIMATIVE SENIORBOLIG MED 98 M2, CARPORT, ØSTVENDT GÅRDHAVEMILJØ OG VESTVENDT TERRASSE SAMT OVERKOMMELIGT HAVEANLÆG

I 1999 blev denne attraktive bebyggelse opført på et lukket vænge først på Thurø, hvor skov og vand er indenfor 5 min. på gå ben. Du er hurtigt på vej væk fra Øen og du er tæt på dagligvareindkøb, søndagsmorgenkrydderen fra vores populære bagermester, øens bryggeri, lystbådehavn sportsfac. med boldbaner / idrætshal og motionscenter mv. - Du får på et trygt vænge og i et populært bosætningsområde med et pragtfuldt nærmiljø.


Boligens planløsning siger dejlig vinkelopholdsstue med udgang til ugeneret terrasseområde, dejligt spisekøkken, soveværelse, gæsteværelse, dejligt badeværelse m. bruseniche og bryggers baggang m. direkte indgang fra carporten og med udgang til ugeneret morgen terrasse / eftermiddags-terrasse / gårdhave m udhus etc. - Der er gulvvarme i hele boligen og alt fremtræder i indflytningsklar stand.

Her er carport og et velanlagt overkommeligt haveanlæg hvor en robotklipper er "overkill", så det er en have alle kan klare.

I bebyggelsen er der petanque bane og et dejligt sammenhold blandt beboerne, hvor man hjælper hinanden


Du kommer til at bo tæt på alle dagligdagens fornødenheder og en skøn tur i naturen kan starte 5 min gang fra ejendommen i skoven ud til vandet, som fortsætter hele vejen langs Skårupsund og helt til Mejerihavnen etc. Vi har vel kommunens bedste badestrand i Smørmosen og et større skovområde, hvor en tur til det skønne område ved Revet er sunde vitaminer for sjælen. 


EN PRAGTFULD BOLIG I ET MEGET TRYGT NÆRMILJØ


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.