Søndervej 13, Thurø, 5700 Svendborg

HISTORISK EJENDOM, SOM ER GENNEMGRIBENDE MODERNISERET, HVOR ALT STÅR SKARPT OG MED EN SÆRLIG KANT- I 2013 BLEV OPFØRT EN 40 M2 STOR GARAGE-/ TEENAGEAFDELING

Særdeles præsentabel ejendom, som har nogle pragtfulde stuer og det skønneste køkken / alrum. Boligen ligger på en mindre grund, så hvis du ikke er til den store have, men gerne en rummelig ejendom med "kant", så er denne et perfekt match. Du kommer til at bo med 2 min. gang til børnehaven, dagligvareindkøb, Øens populære bagermester og 5 min. gang til skole, sportsplads mv, - Alt ligger lige rundt om hjørnet.


Planløsningen siger pragtfuldt og rummeligt køkken / alrum med terrassedør til haven, brændeovn og karnap indrettet som dagligdagens spisehjørnet, hvor fuglelivet i haven kan iagttages, mens morgenkrydderen fra den lokale bagermester indtages. Fra alrummet er der direkte forbindelse til "biblioteket" med et smukt reolsystem rundt om den dobbelte dør til alrum / spisestuen. Herudover er der entre med trappe til 1. sal og adg. til dejligt badeværelse. - Overalt i stueplan er der flotte plankegulve og højt til loftet samt en gennemgående stil hele vejen rundt i dette smukke hjem.
På 1. sal er der soveværelse, to gode børneværelser og møblerbar repos.
Herudover er der en flot muret garage opført i 2013 med elport og med integreret anneks ideelt for familiens teenager eller et pragtfuldt gæsterum, som ikke er indeholdt i boligM2, men er helt i boligkvalitet.


Haven er smukt anlagt med chausses sten, der også er anvendt på terrasser og flisegange rundt ejendommen.


Ejendommen, som ligger tæt på alle dagligdagens fornødenheder, ligger også i 10 min. cykelafstand fra en af sydfyns bedste badestrande ved Smørmosen, skov og naturreservatet ved Revet. Der er også kun 10 min.
kørsel til Svendborg C og det samme til start på mortorvejen, hvis du jobber udenfor kommunen.


ER ØNSKET EN MINDRE GRUND, EN ÆLDRE EJENDOM OG ET SMUKT HJEM, TÆT PÅ ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER - SÅ BLIVER DIT ØNSKE OPFYLDT LIGE HER!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.