Egevænget 26, 5771 Stenstrup

FAMILIEVILLA MED 4 BØRNEVÆRELSER - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I BUNDEN AF LUKKET VÆNGE

Med en attraktiv beliggenhed i bunden af et lukket børnevenligt vænge, er denne helt igennem indflytningsklare villa beliggende, så skole, daginst. sportsplads med idrætshal, bold-/og tennisbaner samt dagligvareindkøb er indenfor kort gåafstand. - Alt ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet og der skal ikke bruges tid på at hente og bringe.

Ejendommen er gennemrenoveret med træ / alu vinduer og døre, køkkenet og badeværelset ovenpå er skiftet, her er flotte bøgeparketgulve, billig varme og alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.

Planløsningen i stueplan siger pragtfuldt køkken / alrum / stue m. udgang til syd-vest-vendt træterrasse, her er bryggers med fuldautomatisk og selvrensende pillefyr, entre / fordelergang med adg. til soveværelse, værelse og et oprindeligt badeværelse med karbad. - Alt fremtræder i indflytningsklar stand.

På 1. sal er der nyere badeværelse med bruseniche, meget stort gavlsoveværelse med dejligt mange skabe, repos og to store teenageværelser. - Igen en gennemført og indflytningsklar etage.

Herudover er der garage / værkstedsbygning, stor flisebelagt indkørsel og en have som er nemt anlagt, hvor kun robotplæneklipperen skal i arbejde.

Du kommer til at bo i et roligt område, hvor ungerne kan lege på vejen og hvor der er kort gå-/cykelafstand til dagligdagstingene i en landsby, som rummer dagligvareindkøb, bager og slagtermester. Svendborg ligger 10 min. kørsel fra ejendommen og du er på motorvejen 5 min. efter du har forladt indkørslen hjemme, hvis jobbet kalder i Odense eller København. Toget kører også mod Svendborg el. Odense 5 min. gang fra ejendommen.

EN PRAGTFULD FAMILIEVILLA FOR DEN STORE FAMILIE OG MED EN ATTRAKTIV BELIGGENHED MED KORT AFSTAND TIL ALT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.