Avernakøvej 26, 5700 Svendborg

SMUK OG VELHOLDT VILLA, IDEEL FOR BÅDE BØRNEFAMILIEN OG SENIORERNE - BL.A. MED TO BADEVÆRELSER

På en pragtfuld koteletgrund, er denne skønne 1-plan villa beliggende på et lukket vænge, hvor der fra området er direkte adgang til "Musefældeskoven og Rottefældeskoven", hvor løbe-/gå-/turen på mountainbiken kan begynde i sydfyns smukke natur. Her er også kort gåafstand til dagligvareindkøb og en 5 min. cykeltur til centrum af Svendborg.

Planløsningen er populær med tre gode børneværelser i den ene ende af boligen, hvor der også er badeværelse med karbad og bryggers / baggang. - På alle værelser er der flotte parketgulve. Her er spisekøkken m. adg. til kombineret spise / opholdsstue med smukt lysindfald, terrasseudgang og flotte parketgulve. Endvidere er der soveværelse m. skabsvæg, fordelergang, m. adgang til badeværelse m. bruseniche samt vindfang. - alt er bare pænt og velholdt i denne smukke bolig.

Her er carport og stort værksted-/udhusrum, en dejlig velanlagt have med mange terrassemuligheder ejendommen rundt.

Du kommer til at bo for enden af et lukket vænge, hvor ungerne leger på vejen og hvor der er stisystem til de omkringliggende vænger og blot 100 m. til off. legeplads. En gåtur med vovsen i muse-/ og rottefældeskoven, som også er smukke omgivelser når det er løbeskoene eller mountainbiken, der skal luftes. Rottefældeskoven ligger op til det smukke område ved Ørkilds Slotsruiner, som også er et pragtfuldt område at besøge. Skal du jobbe udenfor kommunen er du på motorvejen 6-7 min. efter du har forladt carporten.

EN SMUK OG VELDISPONERET OG PRÆSENTABEL VILLA, HVOR ALT FREMTRÆDER I INDFLYTNINGSKLAR STAND.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.