Rønnevænget 10, Hesselbjerg, 5932 Humble

PRAGTFULDT FRITIDSHUS 500 M. FRA STRANDEN - 10 SOVEPLADSER, SAUNA, SPA OG GRILLHYTTE ETC

Det er et aldeles pragtfuldt sted, du skal til at nyde ferier og weekender, hvor der også er kort gåafstand til danmarks bedste badestrand i Ristinge, med kilometervis af sandstrande og klitter a'la Vesterhavet. Her er skov og natur. Der er 7 km. til den smukt beliggende Langelands Golfklub og 18 km til Rudkøbing med cafeer, restauranter og hyggelige handelsgader. Fritidshuset overtages med al indbo.

Fritidshuset fremtræder overalt i meget velholdt stand og indeholder dejligt rummelig køkken / alrum / stue i åben forbindelse, hvor loftet er ført til - her er brændeovn og udgang til terrasseområder, hvor der er overdækning, så man også kan finde en plads i skyggen. Her er to soveværelser med dobbeltsenge og to mindre værelser med to enkeltsenge samt en charmerende alkove midt i huset med to-tre sovepladser. Endvidere er der badeværelse med bruseniche og det store badeværelse med spa, bruseniche og adgang til sauna. Herudover er der bryggersrum med vaskefac. - Alt fremtræder i nærmest perfekt stand.

Endvidere er der carport, redskabsrum og hobbyrum med vask og vand, ideelt som grovkøkken for fiskeren etc.

Haven er velanlagt og står i fuldt flor når du kommer. Her er en pragtfuld grillhytte, her er terrasseområder på begge sider af ejendommen, så der altid er en plads i solen.

ET VIRKELIGT SKØNT FERIEHUS, HVOR FRITIDEN KAN NYDES I FULDE DRAG, MEN OGSÅ MULIGHEDER FOR EN STOR LEJEINDTÆGT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.