Falledvej 13, 5874 Hesselager

199 M2 NYISTANDSAT LANDIDYL NÆR SKOV & STRAND - BL.A. MED 6 VÆRELSER, TO BADEVÆRELSER ETC.

199 M2 NYISTANDSAT LANDIDYL NÆR SKOV & STRAND - BL.A. MED 6 VÆRELSER, TO BADEVÆRELSER ETC.

Omgivet af marker og hvor du indenfor en radius af 3 km finder skov og strand, skole, daginst. sportsplads og dagligvareindkøb etc, er denne nyrenoverede ejendom pragtfuldt beliggende midt i naturen, men med alle dagligdags gøremål tæt på og gør ejendommen ideel for den store børnefamilie, dine - mine og vores børn,

Stueplan rummer 120 m2, som fordeler sig på dejlig vinkel opholdsstue med udgang til haven, brændeovn og flotte parketplankegulve. Her er køkken / alrum med udsigt over markerne og hvor du også i horisonten ser havet nord for Langeland. Endvidere to gode værelser, dejligt badeværelse m. bruseniche og bryggers / fyrrum, depotrum og viktualiekælder. - Alt fremtræder nyrenoveret og i indflytningsklar stand.

1. sal er også nyligt renoveret og indeholder to soveværelser, to værelser og et badeværelse m. bruseniche. - Overalt på 1. sal er der flotte parketplankegulve, alt fremstår i perfekt indflytningsklar stand og hvor udsigten kan nydes i fulde drag over de dyrkede marker og mod øst i horisonten, kan havet nydes i fulde drag.

Her er garage, en velanlagt have med drivhus og en frugtlund som byder på klassiske æble, pære, blomme og kirsebærtræer, ribs, solbær, stikkelsbær, hindbærbuske, men også på eksotiske træer og buske som f.eks. morbær, figentræ, sjældne vin bær fra Nordkorea, Thaibær, kiwi, og abrikos mv..

Du kommer til at bo på landet små 20 min. kørsel fra Nyborg og Svendborg. Du er under 2 timers kørsel fra Rådhuspladsen, hvis du jobber i staden og du har den smukkeste fynske natur lige udenfor ruderne. Kun150 m fra huset en pragtfuld naturskov, der året rundt inspirerer, til afslappende gåture med din hund, eller eventuelt en løbetur Vormark retur.

EN EJENDOM ,SOM ER IDEEL FOR DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE, HVOR HUSLEJEN IKKE IKKE SKAL VÆRE DOMINERENDE I BUDGETTET, SELVOM BEHOVET ER MASSER AF GOD PLADS!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.