Skolevej 11, Tved, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR VILLA CENTRALT I TVED, HVOR HURTIG OVERTAGELSE ER MULIG

Gennemgribende moderniseret villa, som senest for et par mdr. siden er blevet hulmursisoleret / facaderenoveret og malet, badeværelset er renoveret og tidligere er 1. sal blevet gennemrenoveret, så boligen i dag fremtræder i perfekt indflytningsklar stand. Du kommer til at bo tæt på alle dagligdagens fornødenheder, idet du indenfor 100 m. har dagligvareindkøb i Spar, sportscenter med hal og boldklub, skole og daginstitution mv. - Alt ligger lige rundt om hjørnet.


Planløsningen siger stueplan med dejlig rummelig dagligdagsindgang, hvor der er adg. til fyr-/ depotrum, det skønne badeværelse med bruseniche og så er der udgang til gårdhavemiljø. Herudover er der funktionelt køkken med nedgang til viktualiekælder, soveværelse med skabsvæg og den rummelige opholdsstue m. udgang til havestuen. 


Her er endvidere lille entre med trappe til 1. sal, hvor du ankommer i et meget stor rum m. fransk altan og hvor det var nemt at indrette et ekstra værelse, udover det store soveværelse, som er på 1. sal i forvejen. - Alt heroppe fremtræder i super stand med flotte gulve, synlige hanebånd og loft ført til kip.

Herudover er der i garagen indrettet et rigtig dejligt værksted, som har udgang til haven og et overkommeligt haveanlæg, hvor solen altid skinner.


Du kommer til at bo tæt på alle dagligdagens fornødenheder, der er 5 min. kørsel til centrum af Svendborg og jobber du udenfor byen tager det 5 min. at komme på motorvejen.

EN IDEEL STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR, SOM ØNSKER AT BO CENTRALT OG I ET GODT NÆRMILJØNyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.