Hallindskovvej 67, 5700 Svendborg

SÆRDELES ATTRAKTIVT BELIGGENDE 1-PLAN VILLA MED GOD PLANLØSNING - OMGIVET AF MARKER OG HALLINDSKOVEN I BAGHAVEN

SÆRDELES ATTRAKTIVT BELIGGENDE 1-PLAN VILLA MED GOD PLANLØSNING - OMGIVET AF MARKER OG HALLINDSKOVEN I BAGHAVEN

Hvis du ønsker dine børn skal vågne op til fuglesang, se det sorte egern pile over græsplænen eller sige godmorgen til hestene på den anden side af hækken, så er dette det skønneste sted for ungerne, at vokse op. Du kan stadig føle byens pulserende liv, 5 min. kørsel fra ejendommen, hvor du også finder skole daginst. dagligvareindkøb mv. Vi er altså beliggende på den skønneste plet, tæt på det hele, hvor løbe-/el gåturen starter i skoven og hvor byens badestrand i Christiansminde ligger indenfor 5 min. cykelafstand.

Planløsningen er nærmest uden spildplads og har givet plads til to soveværelser, to fornuftige børneværelser, entre, opr. men pænt badeværelse med karbad, en dejligt stor vinkelstue m. brændeovn og udgang terrasse / haven. Herudover er der pænt spisekøkken og bryggers / baggang m. naturgasfyr. - Der er flot parketgulv i stuen og pergogulve i værelser etc. og en bolig, som i princippet er indflytningsklar.

Herudover er der muret garagebygning, som er indrettet som gæste -/ teenagebolig og værksted. Her er endvidere carporte og udhuse samt en skøn, skøn have i pragtfulde omgivelser omgivet af marker på to sider af ejendommen.

Du kommer til at bo i naturskønne omgivelser, hvor du ikke skal køre til en tur i skoven, men hvor gåturen med hunden-/ løbeturen eller en skøn tur på mountainbiken, starter i Hallindskoven på den anden side af vejen og hvor alle dagligdagens fornødenheder er indenfor kun 5 min kørsel fra ejendommen.

EN PRAGTFULDT BELIGGENDE EJENDOM, SOM ER IDEEL FOR BÅDE BØRNEFAMILIEN OG FAMILIEN, HVOR UNGERNE ER FLYTTET HJEMMEFRA OG FÆLLESNÆVNEREN ER NATUR.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.