Åbyvej 8, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge

"VILLA FILIPPA" - HISTORISK EJENDOM MED MEGEN PLADS OG PÅ EN DEJLIG STOR GRUND MIDT I LANDSBYEN

I en lille sydfynsk landsby med et rigtig godt nærmiljø, hvor Filippa-æblet har sin oprindelse, ligger denne skønne rødstensejendom på 174 m2. Heraf sidebygning på 22 m2 indeholdende et pragtfuldt badeværelse og et dejligt stort bryggers /baggangsrum, som er ved at blive godkendt og indlemmet i boligarealet. Her er 4 km til dagligvareindkøb, skole, daginst. og sportsfaciliteter med fodbold og bueskydning i Ulbølle, idrætshal og tennis i V.Skerninge etc.

Planløsningen siger stueplan med rigtig skøn bryggers / baggang med klinkegulve og gulvvarme. Her er adg. til dejligt badeværelse m. bruseniche, dejligt køkken / alrum m. udgang til sydvest-vendt terrasse. Herudover dejligt soveværelse med indbyggede skabe, to skønne stuer m. brændeovn og rummelig entre m. trappe til 1. sal. - Overalt i stueplan er der flotte parketgulve og nyere vinduer.

På 1. sal er der dejligt stort gavlsoveværelse, to børneværelser, toilet og stue / gennemgangsrum, som nemt kan gøres til stort selvstændigt soveværelse.

Herudover er der muret værkstedsrum og et udhus / redskabsrum samt en stor gammel have med flere gamle Filippatræer.

Du kommer til at bo i en lille landsby med et godt nærmiljø et kvarters kørsel fra henholdsvis Svendborg og Fåborg. Du er 10 min. kørsel fra skov / strand og lystbådehavn i Fjellebroen.

EJENDOMMEN STÅR TOM OG KAN OVERTAGES HURTIGT PÅ GUNSTIGE BETINGELSER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.