Overgade 5, 5700 Svendborg

CHARMERENDE BYHUS MED KIG OVER BY OG HAVN, SOM ER GENNEMRENOVERET, HVOR BL.A. 1.SAL ER FORNYET OG VINDUER ER SKIFTET

En hyggelig og meget charmerende lille perle, som indenfor de sidste tre år er renoveret, hvor bl.a. vinduer og hele 1. sal blev fornyet. Taget er fra 2003. De flotte zinkbeklædte kviste blev etableret og ejendommen efterisoleret mv. Du kommer til at bo med kort gåafstand til havnen og byens gågadenet, hvor alt ligger lige om hjørnet.

Det er ikke en bolig til den store børnefamilie, men ideel til enlig eller parret som følger den nye trend og lever tiny, hvor der vil være "god" plads. Her er rummelig og hyggelig opholdsstue med brændeovn, flotte plankegulve og trappe til 1. sal. Endvidere er der funktionelt køkken, lille baggang med udgang til gårdhave og lukket nedgang til kælderen.

1. sal er indrettet som et stort rum med loft til kip og som kunne opdeles til sovevær. og værelse. Her er toilet og her er terrassedør med herlig udsigt over by og havn. - Heroppe er trægulvene malet, her er efterisoleret og der er stadig plads til at etablere badet i tilknytning til toilettet.

I kælderen er der etableret baderum, vaskefac. og det er her fjernvarmen er installeret, så der er altid dejligt lunt!!

Endvidere er der gårdhavemiljø, værkstedsrum og overdækket terrasse. - Fra haven er der bagudgang til Reberbanen og hurtig adgangsvej til byens liv.

Du kommer til bo med kort gåafstand til det pulserende liv i gågaderne, livet på havnen, det pragtfulde rekreative område ved Ørkildsruinerne og der er få min. cykelafstand til byens badestrand i Christiansminde.

EN LILLE PERLE FOR DIG SOM VIL BO SMÅT, MEN GODT...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.