Askevænget 11, Thurø, 5700 Svendborg

SKØN FAMILIEVILLA MED EN DRØM AF EN GARAGEBYGNING - KUN 50 M FRA PRAGTFULDT FÆLLESAREAL VED VANDET

Uanset om du er børnefamilien eller ungerne har forladt reden, er denne skønne nyere villa ideel, hvis behovet også går på, at fritiden skal nydes på vandet eller en speciel hobby skal udøves i den underskønne garagebygning. Både fællesarealet og den skønne garagebygning, er en drøm for enhver familie, der sjældent går i opfyldelse. Du kommer også til at bo i et stille og roligt kvarter med få min. gåafstand til boldbaner, idrætshal, daginst. og skolen. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet.

Sælger opførte i 1997 ejendommen med 115 m2 bolig og byggede i 2002 til, hvor yderligere 40 m2 kom til. I 2009 blev den skønne garagebygning opført, så den i isoleringsmæssigt henseende opfyldte boligregulativet og med gulvvarme overalt. - Inden overtagelsesdagen energioptimeres ejendommen, når en luft til vand varmepumpe installeres og energimærket forbedres.

Planløsningen siger rummeligt indgangsrum, dejligt køkken / alrum / stue i åben forbindelse med udgange til sydvest-vendte terrasseområder / haven, brændeovn og flotte skibsplanke gulve. Fra alrum er der adgang til dejligt kontor / børneværelse og fordelergang med skabe, hvor der er adgang til to skønne teenageværelser med loft til kip, hems og et pragtfuldt lysindffald. Her er også adgang til dejligt badeværelse med bruseniche. Fra stuen er der adg. til master bedroom og stort badeværelse med bruseniche. - Her er bl.a. gulvvarme overalt i denne skønne bolig.

Så har vi drømmen af en garagebygning med plads til det meste. Skal motorcyklen og "sommer-bilen" have bedste vilkår, er du cykel-entusiast, skal der være plads til sejlergrejet / opbevaringen og stadig med værkstedsdel for feinschmeckere. - Her er mange anvendelsesmuligheder og en plads man sjældent får i et "nyt" hus.

Haven er anlagt med mange terrasser og er velanlagt med mindst mulig vedligehold, så fritiden kan nydes i garagen eller på det skønne fællesareal ved vandet, som starter 50 m. fra ejendommen. Fællesarealet med både-/badebro er et af de bedste arealer på vestsiden af øen. Her kan bades, fiskes, kajakken kan sættes i vandet, skivet kan ligge fortøjret og mange timer kan fordrives ved blot at iagttage livet på vandet, når veteranfærgen Helge tøffer forbi, ungerne bader eller fisker krabber, mens far og mor indtager kaffen. - Her er bare så skønt.

Du kommer til at bo i et pragtfuldt område med alle dagligdagens fornødenheder på den anden side af vejen, hvor lukket vænge har stisystem op til boldbanen, idrætshallen, daginst og skolen. Du er 5 min. cykelafstand fra øens populære bagermester, dagligvareindkøb i Spar og tæt på ejendommen starter også stien, hvor en 15 min. lang cykeltur langs med vandet fører dig helt ind til Svendborg by.

ER DU TIL OPLEVELSER PÅ VANDET ELLER HAR DU BRUG FOR GARAGE / VÆRKSTEDSPLADS, ER DENNE EJENDOM IDEEL OM DU ER EN BØRNEFAMILIE ELLER SENIORER, SOM FLYTTER IND...- BEMÆRK, AT ENERGIMÆRKET C FORBEDRES, NÅR LUFT TIL VAND VARMEPUMPEN INSTALLERES INDEN DU FLYTTER IND

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.