Sognevej 40, 5771 Stenstrup

HÅNDVÆRKERTILBUD - ÆLDRE RØDSTENSEJENDOM PÅ BYGRÆNSEN TIL STENSTRUP - OP TIL LILLE SKOVAREAL OG BANEN

Med kun 2 min. cykelafstand til Stenstrup skole, bold-/og tennisbaner samt idrætshallen, er denne ældre rødstensejendom beliggende mellem land og by. Her er fjernvarme, men du skal have arbejdstøjet på og det bedste er, at du selv kan sætte dit præg på indretning, materialevalg mv. og der kan udnyttes yderligere 28 m2 på 1. sal.

Stueplan er indrettet med rummelig stue med plankegulve, ældre køkken m. viktualierum, soveværelse og badeværelse med bruseniche. Herudover er der sidebygning med baggang og stort depotrum, som kunne indrettes som værelse med adgang til tagrum, hvor hems kunne indrettes.
I stueplan, desuden entre med trappe til 1. sal indeholdende 1 værelse og stort uudnyttet rum. - Her ville det være ideelt at nedbryde eksisterende værelse og indrettet eks. tre værelser.

Endvidere er der garage / udhusbygning, hønsehus mv og en gammel have med frugttræer, som støder op til lille skovtykning.

Du kommer til at bo ude på landet med med kun 5 min. cykelafstand fra alle dagligdagens fornødenheder i en landsby med skole, daginst., sportsfac., dagligvareindkøb, bager og slagter. Svendborg ligger 10. min kørsel fra ejendommen og du kan være på motorvejen 5. min. efter du har forladt ejendommen, hvis du jobber i Odense.

EN EJENDOM HVOR DU SKAL I ARBEJDSTØJET, MEN HVOR DU IKKE BETALER FOR ANDRES MATERIALEVALG!! - GUNSTIGE OVERTAGELSESVILKÅR KAN OPNÅS!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.