Baunevej 17, Thurø, 5700 Svendborg

SPÆNDENDE 1-PLAN VILLA FØRST PÅ THURØ, HVOR BL.A. ALLE GULVE ER UDGRAVET OG MED GULVVARME ETC.

Først på Øen, hvor du ikke behøver at vente i lyskrydset, uanset om du skal fra Øen eller du skal til købmanden, er denne villa attraktivt beliggende med kort gåafstand til vandet, daginstitution, sportsplads og skolen. Du kommer også til at bo med få min. cykelafstand til kommunens bedste bagermester og den lille strand i Snævringen.

Boligen fremtræder overalt i perfekt indflytningsklar stand, hvor gulve er udgravet, isoleret og med gulvvarme i de smukke klinke-/ parketgulve. Her er vandskurede vægge, loft ført til kip etc. etc.

Planløsningen siger bryggers / baggang med adgang til stort aktivitetsrum, som tidligere har været indeholdt ekstra værelse og nemt kan genetableres som så, hvis behovet er tilstede. Her er dejligt funktionelt køkken, dejligt stort alrum med ovenlysvinduer, klinkegulve og to trin ned til forsænket opholdsstue med brændeovn og udg. til stor vestvendt træterrasse / haven. Endvidere er der dejligt soveværelse, to store børneværelser, dejligt badeværelse og entre. - Alt fremtræder i indflytningsklar stand.

Herudover er der carport / udhus og et redskabsskur i haven, som er udlagt med græs og hvor robotklipperen kan klare havearbejdet.

Du kommer til at bo tæt på alle dagligdagens fornødenheder og få min. gåastand til en gåtur i skoven langs med vandet eller stien den anden vej, som også strækker sig et par km langs med vandet, hvor du passerer flere bådelaug og populær strand ved Snævringen inden du kommer til Mejerihavnen, hvor den friske fisk kan købes ved båden. Du er små 15 min. cykelafstand fra Svendborgs gågader og jobber du udenfor kommunen er du på motorvejen 10 min. efter du har forladt indkørslen.

EN RIGTIG FIN BOLIG, HVOR HURTIG OVERTAGELSE ER MULIG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.