Agerbakken 21, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

INDFLYTNINGSKLAR 1-PLAN VILLA, MED LÆKKERT BADEVÆR., FLOT KØKKEN, 4 VÆR. OG TOILET. ETC.

For enden af et lukket vænge med stisystem til det pragtfulde område ved Ollerup Sø, er denne helt igennem indflytningsklare villa attraktivt beliggende, med kort gåafstand til både dagligvareindkøb, skole, daginst og sportsplads. Her er kun 10 min. kørsel til Svendborg C og jobber du udenfor kommunen er der 5 min. kørsel til motorvejen.

Planløsningen er ideel og helt uden spildplads, fordelt på dejligt køkken / alrum / stue i et med brændeovn, flotte ask-parketgulve og udgang til overdækket terrasse / solvendt haveanlæg. Fra stuen er der dobb. fransk dør til kontor / gæsteværelse, entre m. adg. til gæstetoilet. Herudover er der dejligt bryggers / baggang, lille fordelergang m. adg. til soveværelse, to gode børneværelser og et lækkert badeværelse med bruseniche og spabad. - Overalt i boligen er der flotte parketgulve og alt fremtræder helt igennem i indflytningsklar stand, i denne skønne bolig.

Herudover er der carport -/ udhus og en "nemt" anlagt have udlagt med græs, terrasser og nedgravet trampolin.

Du kommer til at bo i et af de bedste kvarterer i Ollerup. Roligt vænge uden gennemgående trafik, tæt på alle dagligdagens fornødenheder og med skøn natur omkring boligen, med kort afstand til det fantastiske område omkring Ollerup Sø.

EN HELT IGENNEM PRAGTFULD BOLIG, SOM ER IDEEL OM DET ER BØRNEFAMILIEN ELLER SENIORER, SOM FLYTTER IND. - EN BOLIG SOM SKAL OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.