Poppelvænget 102, Tåsinge, 5700 Svendborg

ANDELSBOLIG I LUKKET VÆNGE, 2. MIN GANG FRA LYSTBÅDEHAVNEN - KAN OVERTAGES PÅ GUNSTIGE OVERTAGELSESVILKÅR!!

I et lukket attraktivt vænge, er denne andelsbolig beliggende, kun 2. min. gang fra lystbådehavnen, den lille strand, områdets populære slagtermester og med dagligvareindkøb indenfor få min. cykelafstand. Planløsningen er ideel for det modne par, hvor den store ejendom med have er blevet for krævende, men køber må påregne nogen renovering inden indflytning.

Planløsningen siger dejlig vinkelopholdsstue med udgang til sydvendt terrasse-/ mindre have, to gode soveværelser, badeværelse med bruseninche, køkken med spiseplads og bryggers-/baggang.

Her er overkommeligt haveanlæg og egen parkeringsplads samt grønne arealer rundt om ejendommen.

Du kommer til at bo i et roligt område uden gennemgående trafik og med stisystem/hurtig adgang til lystbådehavnen, lille strand, slagtermester og skønne gåture på Skansen, som er et pragtfuld rekreativt område ved vandet og et skønt vue over sundet til Svendborg by. Du er på motorvejen få min. efter du har forladt matriklen og Svendborg by er indenfor små 10 min. kørsel.

EN SÆRDELES VELBELIGGENDE BOLIG FOR UNG SOM GAMMEL, SOM OGSÅ KUNNE FUNGERE FOR ET PAR MED BØRN, HVOR BØRNEVÆR. NO. 2 ER MULIGT AT ETABLERE I STUEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.