Sanddalsvej 17, 5700 Svendborg

REGULÆR RØDSTENSEJENDOM I ATTRAKTIVT KVARTER, NÆR CHRISTIANSMINDE, SKOV OG STRAND

Yderst regulær rødstensejendom, som rummer 205 indflytningsklare etagemeter + havestue og en virkelig skøn have med væksthus, værksted etc. og med en beliggenhed, hvor du indenfor en radius af 800 m. kan tage en svømmetur ved byens badestrand, løbe eller cykle i skoven, har skole, daginst, fodboldklubben Stjernen og mange dagligvarebutikker.

Stueplan rummer dejlig opholdsstue med brændeovn, trappe til 1. sal og flotte plankegulve, soveværelse, funktionelt køkken med spiseplads og udgang til havestue samt entre.

1. sal rummer to soveværelser, rummeligt badeværelse med bruseniche samt stort møblerbart repos, hvor ekstra værelse kunne etableres.

Der er drænet rundt kælderen, som tidligere har været udlejet og derfor er der både køkken samt badeværelse, hvor begge skal renoveres hvis udlejning skal ske eller det skal være domicil for husets ældste teenager. Her er også fyrrum og depotrum.

Haven er hyggelig og velanlagt med drivhus og et charmerende væksthus, her er højbede og der er flere solterrasser, så solen er altid at finde i haven. Her er endvidere carport og værksteds -/ redskabsrum.

EN EJENDOM MED KORT AFSTAND TIL ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER, VANDET OG LØBE-/CYKELTURE I SKOVENE VED CHRISTIANSMINDE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.