Ellen Marsvins Alle 35, Thurø, 5700 Svendborg

SÆRDELES VELHOLDT 1-PLAN VILLA BL.A. MED 4 BØRNEVÆRELSER - IDEEL FOR BØRNEFAMILIEN, MEN OGSÅ FOR DET MODNE PAR

Alt er bare i orden og klar til børnefamilien i denne skønne 1-plan villa, som er beliggende i rolige omgivelser og tæt på alle dagligdagens fornødenheder, hvor du indenfor en radius af 1.000 m. finder dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar, kommunens bedste bager, børnehave, skole, sportsplads med idrætshal og boldbaner etc. Vandet og den hyggelige Mejerihavn, hvor den friske fisk landes er indenfor 5 min. cykelafstand. Områdets bedste badestrand i Smørmosen, skov og naturoplevelser ved Revet kræver blot 10 min. trampen i pedalerne.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og alle vinduer / døre er skiftet I 2014, køkken og badeværelset er skiftet, så alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.

Planløsningen siger rigtig skønt spisekøkken, dejlig opholdsstue med fyrretræsgulve og udgang til syd-/vestvendt terrasse, entre m. plads til det ekstra toilet / fordelergang hvor der er klinkegulve med gulvvarme. Her er adgang til kontor, soveværelse m. skabsvæg og et rigtig dejligt badeværelse m. bruseniche. Der kan lukkes af til tilbygningen, som rummer tre store sove-/ teenageværelser,. - Alt er bare i orden, så du nærmest kan flytte direkte ind.

Herudover er der carport med bagvedliggende redskabsskur, en velanlagt have med orangeri og terrasser på begge sider af ejendommen.

Du kommer til at bo i et mindre samfund og bliver en del af et pragtfuldt nærmiljø, hvor dine børn får bedste opvækstvilkår og kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder.

EN RIGTIG SKØN FAMILIEVILLA, OM I HAR STORE EL. SMÅ BØRN. - ALT FREMTRÆDER RIGTIG, RIGTIG PÆNT.OG DERFOR EN NEM EJENDOM AT OVERTAGE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.