Gartnerhøj 26, 5700 Svendborg

MED SKOVEN I BAGHAVEN - RUMMELIG 1 PLANS VILLA MED KÆLDER, LUFT TIL VAND VARMEPUMPE ETC. - OBS SÆLGER NEDTAGER HAVESTUEN, HVIS KØBER ØNSKER DET!!

I bunden af et lukket vænge, er denne skønne villa attraktivt beliggende, ideel for børnefamilien, som ønsker albuerum ude som inde. Vinduer og døre er de sidste par år skiftet og luft til vand varmepumpen er nyligt etableret og energioptimeringen kan aflæses i et flot E-mrk. B. Her er få min. cykelafstand til skole, børnehave og boldklubben Stjernen ad trafiksikre villaveje. Centrum og byens badestrand ved Christiansminde er indenfor 10 min. cykelafstand.

Her er bryggers / baggang, pænt spisekøkken med klinkegulve og fransk dør til entre / fordelergangen, spisestue og 3 trin ned til forsænket opholdsstue med udgang til havestuen. Her er soveværelse, to gode børneværelser og velholdt opr. badeværelse med karbad og bruseniche.

Fra entre / fordelergangen er der nedgang til rigtig god kælder indeholdende stort multirum / teenageværelse / gildesal etc. - Her er mange anvendelsesmuligheder, og der er adgang til badeværelse og værksted / opgangsrum.

Endvidere er der integreret garage, en fritliggende værkstedsbygning, overdækket terrasse, drivhus og stor nyere havestue, som sælger nedtager, hvis køber ønsker det. Haven er nemt anlagt, hvor græsslåmaskinen klarer havearbejdet. De 2 legehuse medfølger ikke.

EN INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM, SOM DU BØR SE - OBS. ENERGIMÆRKE B!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.