Snebærvænget 10, Thurø, 5700 Svendborg

SKØN FAMILIEVILLA I BUNDEN AF LUKKET VÆNGE UD TIL REKREATIVT OMRÅDE - TRÆ / ALU VINDUER, TO BADEVÆRELSER, TRE BØRNEVÆRELSER

I bunden af et attraktivt lukket vænge og med et dejligt rekreativt område som nabo, er denne skønne familievilla beliggende få min. gang fra boldbaner og idrætshallen, stisystem og skønne gåture langs med vandet. Du er 5 min. cykelafstand fra skolen, daginstitution, populær bagermester og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar. - Annekset medtages, men kan medfølge efter nærmere aftale!!

Planløsningen siger dejligt køkken / alrum / stue i et, hvor der er brændeovn og udgang til sydvendt terrasse / haveanlæg. Her er rummeligt bryggers / baggang og en afd. med tre gode børneværelser, opr. badeværelse m. bruseniche, soveværelse med adg. til badeværelse m. karbad og bruseniche. - Her er parketgulve i alle opholdsrum, træ / alu vinduer døre, hvor kun hoveddøren ikke er skiftet, så alt fremtræder i indflytningsklar stand.

Herudover er der dejlig rummelig carport med bagvedliggende værksted, udhus (ej reg.) og"orangeri". Haven er velanlagt med skønne terrasseområder på begge sider af ejendomme

Du kommer til at bo på en "Ø" med et pragtfuldt nærmiljø og et trygt samfund med rigtig mange børnefamilier. Alle dagligdagens fornødenheder ligger indenfor en radius af 500 m, hvor både skolen, daginst., sportsplads og idrætshal, sejlklub, vandet mv. ligger lige rundt om hjørnet. Turen ind til Svendborg C tager 15 min. på cyklen, som hele vejen ind, foregår ad stisystem i pragtfulde omgivelser langs med vandet.

EN SKØN FAMILIEVILLA I BUNDEN AF ET ATTRAKTIVT VÆNGE MED REKREATIVT OMRÅDE SOM NABO

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.