H C Andersens Vej 21, 5700 Svendborg

I ATTRAKTIVE VESTRE BYDEL, LIGGER DENNE SKØNNE FAMILIEVILLA, SOM BLEV GENNEMRENOVERET I 2012

I 2012 blev hele boligen udgravet / isoleret og gulvvarme lagt i alle de smukke klinke-/parketgulve. Her er fjernvarme, nye vinduer og døre, så nærmest alt indvendigt er opdateret siden 2012. Vi er ideelt beliggende i et lukket vænge, få min. gang fra SG-Centret med badeland, idrætshal, tennisanlæg og SFB's boldbaner etc og så er der kort gåafstand til gymnasium og handelsskolen, Svendborg Vest og 5 min. cykelafstand fra gågadenettet i vores skønne by.

Planløsningen er ideel for børnefamilien, som skal have bedste vilkår i de tre store teenageværelser, som alle har terrassedør til haven. Her er også forældreafdeling med soveværelse som har. adg. til walk-inn closet og lækkert badeværelse med bruseniche samt badekar Herudover har vi det store centerrum med køkken / alrum / stue i ét, hvor der er udgang til dejlig terrasse / gårdhavemiljø og så det store bryggers / indgangsrum. - Overalt i boligen er der smukke parketplanke-/ og klinkegulve, alle med gulvvarme, så denne ejendom er opdateret energimæssigt.

Herudover er der 44 m2 stor garage / udhusbygning og en "nemt" anlagt have, som kræver et minimum af vedligehold.

EN VIRKELIG SKØN VILLA MED PLADS OG SÆRDELES GODE OPVÆKSTVILKÅR FOR UNGERNE I DE STORE VÆRELSER, TO BADEVÆRELSER ETC. - SKAL ABSOLUT OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.