Præstemarken 19, Thurø, 5700 Svendborg

RIGTIG PÆN OG INDFLYTNINGSKLAR 1-PLAN VILLA PÅ STILLE VILLAVEJ, BL.A. MED TRÆ / ALUVINDUER, GENVEX VENTILATIONSSYSTEM OG LÆKKERT BADEVÆRELSE

Med kort gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder og "mosen", som er et rekreativt område midt på Øen, er denne skønne og indflytningsklare 1-plan villa beliggende i rolige omgivelser. Boligen er ideel for både børnefamilien, som den modne familie der gerne vil have plads, når ungerne er fløjet fra reden og indenfor en radius af 1 km, er du ved vandet ved sejlklubben på sydsiden af øen og ved den hyggelige strand på nordsiden af øen, skolen, daginst, boldbaner og idrætshal, populær bagermester og dagligvareindkøb. - Alt er indenfor dejlig kort gåafstand.

Boligen er med flotte parket-/plankegulve overalt og er fordelt på dejlig vinkelopholdsstue m. luft/luft varmepumepe og adgang til soveværelse / alt. havestue, to gode børneværelser, soveværelse, lækkert badeværelse m. bruseniche, entre / fordelergang, dejligt spisekøkken og rummeligt bryggers -/ baggudgang. - Hele boligen fremtræder i rigtig pæn indflytningsklar stand og med Genvex ventilationssystem, som sikrer et godt indeklima.

Her er dobbelt carport med bagvedliggende værksteds-/udhusbygning, hvor der er overdækning, så du går tørskoet i bryggerset. Herudover er der udhus (ej reg. på BBR) til trailer mv., flere sol -/grillterrasser, højbede og en dejlig lukket have.

Du kommer til at bo i et roligt "lukket" vænge, hvor du via stisystem kan komme til det rekreative område i "mosen", hvis vovsen skal luftes eller til vandet og sejlklubben ad stien langs med vandet. Her er 10 min. cykeltur til en af fyns bedste badestrande i Smørmosen, skovområde og det rekreative område ved Revet og 5 min ekstra, hvis du cykler ind til Svendborg bymidte.

EN SKØN BOLIG FOR SÅVEL DET UNGE, SOM DET MODNE PAR

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.