Linkensvænge 9B, 5700 Svendborg

SÆRDELES VELBELIGGENDE EJENDOM I POPULÆRE ØSTRE BYDEL, MED DIREKTE ADGANG TIL SKOVEN FRA BAGHAVEN

Hyggelig og veldisponeret 1-plans villa, som er særdeles velbeliggende i bunden af et lukket vænge. Her er adgang til Stevneskoven og de mange stisystemer til gå-, løbe- og cykelture direkte fra ejendommens hyggelige baghave. Indenfor 5 min. på cykel, er man på byens badestrand i Christiansminde, dagligevareindkøb, skole, daginstitution, boldbaner etc. etc. - I rolige omgivelser og tæt på alle dagligdagens fornødenheder.

Planløsningen siger pænt bryggers med videre adgang til lyst og hyggeligt spisekøkken/alrum i åben forbindelse til stor stue med udgang til dejlig solterrasse. Fra stuen er der videre adgang til entre og pænt badeværelse med bruseniche samt til stort værelse. Fra køkkenet er der adgang til 2 gode værelser - En bolig som overalt fremtræder i pæn indflytningsklar stand, hvor nogle vil modernisere.

Haven er for størstedelen udlagt med græsplæne. Op ad husets sydvestgavl vokser Ananasæbler og i skellet til nabo står gamle Filippa-æbletræer. I forhaven står stort valnøddetræ og i baghaven 2 store hasselnøddebuske/træer. Udbyttet herfra deles i en vis udstrækning med skovens sorte egern.
Mod skoven afsluttes haven af stengærde med egen overgang direkte til skovstien. Herfra kommer med mellemrum fasan eller hjort på besøg. Hænges fuglekugler ud, kommer selv spætten dagligt ned fra skoven.

En oplagt ejendom til det modne par, som vil flytte i noget mindre, den enlige med plads til børnene eller en god start-bolig for det unge par.

SUPER BELIGGENHED I BUNDEN AF LUKKET VÆNGE OG MED SKOVEN I DIREKTE I BAGHAVEN

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.