Kystvej 13, Tåsinge, 5700 Svendborg

LILLE PERLE MED EN SMUK UDSIGT TIL SUNDET, FÆLLESAREAL VED VANDET, NYERE TAG / VINDUER / KØKKEN OG BAD MV.

På Vindeby's mest attraktive vej, er denne smukke villa, med sine "176" etagemeter, beliggende. Her er fornem udsigt til sundet og med en beliggenhed lige overfor det lille fællesareal ved vandet, hvor der kan bades og kajakken kan sættes i vandet etc. Her er kort gåafstand til populær slagtermester, lystbådehavnen og dagligvareindkøb samt matriklen med skole, idrætsanlæg med boldbaner / idrætshal og tennisanlæg i "verdensklasse", hvor der også er padel-baner ude og inde.

Hele ejendommen er smukt renoveret med respekt for ejendommens arkitektur, hvor alt fremstår i perfekt indflytningsklar stand og hvor de 71 m2 i stueplan er fordelt på pragtfuldt køkken / alrum / stue med udsigt til sundet og Svendborg by på den anden side. Her er også udgang til stor træterrasse med skønneste udsigt til sundet. I stueplan er der ligeledes rummeligt nyere badeværelse m. loft til kip, entre m. trappe til 1. sal og en 9 m2 stor havestue, hvor trafikken på sundet kan nydes på 1. parket. - Alt på denne etage er charmerende og i perfekt stand.

1. sal indeholder 46 m2, som fordeler sig på rummelig stue / soveværelse med kvist og skønneste udsigt til sundet, Svendborg by og den runde lystbådehavn på den anden side af sundet. Her er også adgang toilet. Endvidere er der gennemgangsrum / børneværelset til den lille ny/ walk inn etc., inden du kommer til master bedroom, hvorfra der også er en fin udsigt til vandet og Svendborgsund-broen. - Også heroppe fremtræder alt i perfekt stand.

En rigtig god kælder følger trop og er i usædvanlig god stand, hvor der udvendigt er isoleret. Her er dejligt "teenage-/gæsteværelse" (ej reg. som bolig) , stort vaskerum, viktualie-/ og vaskerum etc. - En rigtig dejlig kælder, som også har opgang til haven.

Carport-/udhus-/værkstedsbygningen er nyopført i 2002 og bygget i samme smukke stil som huset. Her er smukt anlagt haveanlæg med fliseterrasser rundt ejendommen, så du altid kan finde en plads i solen.

Fællesarealet ved vandet ligger på den anden side af vejen og er et skønt sted at bade, fiske krabber med ungerne, sætte kajakken i vandet etc. Her er 2 min. gang til lystbådehavnen, den lille hyggelige strand og skal du nyde naturen ved Vindebyøre, Skansen eller i skoven, tager det 5. min. på cyklen at nå.

EN MEGET SMUK LILLE EJENDOM, OVERALT I PERFEKT STAND OG MED EN SÆRDELES ATTRAKTIV BELIGGENHED I VINDEBY

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.