Eskebjergvej 11, 5762 Vester Skerninge

HIST HVOR VEJEN SLÅR EN BUGT - LIGGER DER ET HUS SÅ SMUKT - STORT SOLCELLEANLÆG, SOLVARME OG GENNEMRENOVERET I 2012

Smukt beliggende og gennemrenoveret ejendom, som sælges pga sygdom til en meget fair pris. Siden 2012 er der skiftet stråtag, som er brandsikret, boligen er ind-/og udvendigt renoveret, så den står knivskarpt i dag og der er i 2012 også opsat 48 m2 stort solcelleanlæg, som klarer tilskud til opvarmning og forbrugsstrømmen, ligesom der også er solvarme. Her er små 10 min kørsel til skolen i V. Åby eller populær friskole i Ulbølle, hvor dagligvareindkøb også forefindes.

Boligarealet er reg. med 155 m2, men 175 m2 benyttes i dag, hvor alt er i boligstandard.

Planløsningen siger 105 m2 i stueplan indeholdende dejligt stort spisekøkken m. gl. velfungerende brændekomfur og hvor der er et dejligt kig til havens fugle / dyreliv og hvor rådyrene er daglige gæster i haven og ofte har overnattet i legehuset!! Her er dejligt stort bryggers / baggang, badeværelse med bruseniche og en rummelig entre / trapperum, som giver adgang til stort soveværelse, trappe til 1. sal og adg. til stuen, som ydermere har adgang til soveværelse, - Alt er gennemrenoveret og står rigtig pænt.

Du ankommer på 1. sal i en rummelig stue (kunne også blive vær. no. 5) med brændeovn og udgang til balkon, her er dejlig bred fordelergang til leg, opsætning af tog-/racerbanen for ungerne og derudover et dejligt kvistværelse. Herudover et dejligt stort "gavl-værelse" helt i boligstandard, men ej indeholdt i boligarealet.- En skøn tagetage med skønne kik til naturen og det rige fugle-/dyreliv udenfor ruderne samt det store valnødde-træ i haven.

Her er 21 m2 opvarmet garage-/værkstedsbygning med bagvedliggende udhus-/værksted, hvor solvarmepaneler er installeret på taget. Herudover er der en dobbelt carport og en skøn anlagt have, med masser af frugttræer, legeområde med gyngestativ og legehus, Haven er omkranset af åbne marker og det 48 m2 store solcelleanlæg er placeret på jorden ud til markerne.

Ejendommen opvarmes af luft til luft varmepumper, brændeovne, solcelleanlæg og solvarmeanlæg. Solcelleanlægget giver overskud på kontoen, når varmen og forbrugsstrømmen er betalt.

Du kommer til at bo midt i den skønne sydfynske natur, hvor mange naturoplevelser udspiller sig og der er ikke langt til Arreskov Sø og nye oplevelser her.

EN PRAGTFULD EJENDOM, SOM FREMTRÆDER INDFLYTNINGSKLAR OVERALT OG HVOR ENERGIEN ER GRØN ALLEREDE!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.