Degnevangen 2, 5762 Vester Skerninge

EN RIGTIG FIN FAMILIE-VILLA I ET LUKKET BØRNEVENLIGT KVARTER

På et lukket vænge, er denne skønne villa attraktivt beliggende, hvor alle dagligdagens fornødenheder findes indenfor en radius af 500 m. Her ligger børnehave, skole, sportsplads bl.a. med tennisanlæg, dagligvareindkøb og den lokale bagermester. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet, så denne skønne ejendom venter bare på, at børnefamilien flytter ind.

Planløsningen sider dejlig rummeligt køkken / alrum, hvor der er udgang til morgen-/ og eftermiddagsterrassen. Der er åben forbindelse til opholdsstuen, som har pejs, klinkegulve og udgang til aften-terrassen. Her er dejlig bryggers / baggang, fordelergang med entre, badeværelse med bruseniche, soveværelse og værelse. I tilbygningen er der kontor (her er forberedt til badeværelse no. 2.) og to skønne soveværelser, hvor det ene har udgang til terrassen. - Alt fremtræder pænt og i indflytningsklar stand.

Herudover er der carport, værkstedsbygning og udhuse til havemaskinerne, overdækkede terrasser og en velanlagt have.

Du kommer til bo på et vænge og i en landsby med et godt nærmiljø, Her er kort gåafstand til alle dagligdags fornødenheder, kort cykelafstand til strand og lystbådehavnen i Ballen og skal du jobbe i Svendborg, så er der blot 10 min. kørsel.

DEN IDEELLE BOLIG FOR BØRNEFAMILIEN, SOM VIL BO I TRYGGE OMGIVELSER OG GIVE UNGERNE GODE OPVÆKSTVILKÅR

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.