Kogtvedvej 24B, 5700 Svendborg

SKØN FAMILIEVILLA I 3. RÆKKE TIL KOGTVEDVEJ - MED "SKOVEN" SOM NABO - OG SÅ ER HER FJERNVARME!!

SKØN FAMILIEVILLA I 3. RÆKKE TIL KOGTVEDVEJ - MED "SKOVEN" SOM NABO - OG SÅ ER HER FJERNVARME!!

Med "skoven" som nabo, få min gang til Svendborg Sund og 5 min. cykelafstand fra gågadenettet, er denne skønne familievilla stille og roligt beliggende for enden af en lille privat vej helt op til "skoven". Du kommer til at bo i en skøn 1-plan villa med gode værelser til ungerne, et pragtfuldt aktivitetsrum, trægulve og vandskurede vægge etc.

Et dejligt køkken / alrum er center-rummet i boligen med brændeovn og udgang til delvis overdækket terrasse, hvor solen skinner hele dagen. Fra alrum har du adg. til resten af boligen indeholdende, to pæne teenageværelser adskilt af badeværelse m. bruseniche, entreen, forældresoveværelse med adg. til eget badeværelse m. bruseniche, bryggers / baggang og så den tidligere store garage, som er indrettet til et mega stort teenageværelse med egen indgang, men som også kunne være aktivrummet, hvor der var plads til bordtennis-/billiardbordet, motionsrummet, hobbyværksted - You name it, for her er mange anvendelsesmuligheder. - Alt sammen fremtræder i perfekt indflytningsklar stand, med gulvvarme "overalt" excl. sove-/og to børnevær.

Udearealerne har carport, udhus, prydhave og terrassearealer, hvor du kan rykke rundt efter solen og i baghaven op mod skoven, har vi et forsænket legeområde med "boldbane" og direkte udg. til mindre "skovområde".

Fra ejendommen er der få min. gang til Svendborg Sund og badeanstalten i Strandhuse, 5 min. cykelafstand til Svendborg Vest og sportscentrum i SG Centret med alskens motionsformer, badeland, Svendborg Rabbits, Boldklubben SFB og tennisanlæg mv. - Alskens sport kan udøves tæt på ejendommen. Skole, børnehaver, indkøb etc. findes indenfor samme afstand, så her er fred og ro med alle fornødenheder i nabolaget.

SJÆLDEN UDBUDT VILLA I DET ATTRAKTIVE KOGTVEDOMRÅDE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.