Mortensstræde 5, Thurø, 5700 Svendborg

HELT OPRINDELIG 1. PLAN VILLA, HVOR MAN MÅ PÅREGNE UDSKIFTNING AF TAGET

På en stille vej nær Mejerihavnen og kort gåafstand til dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar, er denne yderst regulære villa attraktivt beliggende nær alle dagligdagens fornødenheder. Køber må påregne nogen modernisering og taget er understrøget med skum, som har trukket fugt ind, hvorfor det skal skiftes.

Planløsningen fordeler sig på en rummelig vinkelopholdsstue med terrasseudgang mod syd, men hvor også morgen-/og aftensolen når terrassen. Her er opr. spisekøkken, badeværelse med bruseniche, entre-/fordelergang, soveværelse med adg. til det "orange" badeværelse med karbad og brusebad samt to børneværelser. - Der må påregnes en del renovering, som prisen er fastsat efter.

Herudover er der muret garage med integreret værkstedsrum.

Haven er niveaudelt med terrasseområde, hvor solen skinner fra morgen til aften og hvor Skårupsund kan ses fra bagerste del af haven.

Du kommer til at bo på en lille vej, hvor ungerne kan lege sikkert på vejen og hvor der er kort gåafstand hyggelige Mejerihavnen og hvor stisystemet derfra langs med vandet, slutter inde i Svendborg by. Her er også kort gåafstand til dagligvareindkøb, 5. min cykelafstand til skole, sportfac og børnehaven. Øens populære badestrand i Smørmosen ligger også indenfor små 10 min. cykelafstand.

DU SKAL I ARBEJDSTØJET, MEN RAMMERNE FOR ET DEJLIGT STED AT BO, ER ABSOLUT TILSTEDE..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.