Østergade 54, 5881 Skårup Fyn

INDFLYTNINGSKLAR BINDINGSVÆRKSIDYL, HVOR SÆLGER RENOVERER FACADER INDEN KØBER FLYTTER IND

Midt i Skårup by er denne idylliske ejendom særdeles velbeliggende på en stor grund, med en "lille skov" i bagerst i haven, skolen ligger på den anden side af vejen, børnehaven, sportscentrum og dagligvareindkøb ligger i kort gåafstand, så alt ligger lige rundt om hjørnet. Ejendommen er gennemgribende renoveret indvendigt og sælger ordner facaderne inden du flytter ind.

Planløsningen siger dejligt stor baggang, som er nyopført i 2006 med dejligt mange skabe. Baggangen har åben forbindelse til bryggers rum og "teenageværelse" samt adg. til hovedhuset, hvor man ankommer i køkkenet / alrummet med adg. til dejligt badeværelse m. bruseniche og trappe til 1. sal. Fra køkkenet er der åben forbindelse til opholdsstuen m. brændeovn. - I stueplan er der parketgulve.

På 1. sal er der to store gavlværelser og møblerbar repos. Heroppe går loftet til kip og der er parketgulve overalt.

Hele boligen fremtræder i pæn indflytningsklar stand.

Her er dobbelt carport / udhus og en rigtig legehave med "skoven" bagerst i haven.

Du kommer til at bo i et pulserende landsbymiljø med gode forhold for børnefamilierne. Idrætsfaciliteterne ved hallen rummer boldbaner, tennisbaner, idrætshal og fritidscenter med motionsrum, bibliotek etc. og der lander du, når cyklen har kørt i 2 min. Her er få min. gang til brugsen, brødudsalg og jobber du i Svendborg, tager det 10 min. kørsel i bilen.

EN HYGGELIG BOLIG, HVOR HUSLEJEN ER LAVERE END EN 2-VÆR. LEJEBOLIG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.