Balvej 26, 5762 Vester Skerninge

EN NÆRMEST UBESKRIVELIG SMUK EJENDOM, PÅ EN PRAGTFULD NATURGRUND, MED KORT AFSTAND TIL VANDET OG BALLEN LYSTBÅDEHAVN

På en helt vidunderlig 5.516 m2 stor naturgrund, er denne smukke, arkitekttegnede ejendom, opført i 1998, beliggende som en pryd for øjet,, når man ankommer til ejendommen. Og du bliver ikke skuffet, når du kikker indenfor. Her er miljø og natur for alle pengene, hvor rådyr, harer, fasaner og alverdens fugle er daglige gæster udenfor ruderne. Ejendommen ligger få min. kørsel fra vandet, og 10 min. kørsel fra dagligvareindkøb, skole og idrætsfac. i Ollerup el. V. Skerninge.

Boligens stueplan omfatter et pragtfuldt køkken / alrum med udgang til herligt terrasseområde og adgang til kontor/gælsteværelse, Der er bryggers/baggang, entre og retro badeværelse, som er resterne af den oprindelige ejendom fra 1981. - Det smukke gulv i alrum er kinesisk skifer med gulvvarme. I det smukke alrum fører en flot trappe dig til 1. sal, indeholdende charmerende og hyggelig stue med udgang til vestvendt balkon, soveværelse med walk inn og dejligt badeværelse med bruseniche.

Her er 12 m2 kælder, hvor oliefyret er placeret og hvor der er forberedt til en ændret varmeløsning - fx luft til vand varmepumpe. Endvidere er der hyggelig og charmerende anneks/gæstebolig, som bl.a benyttes som atelier, Her er soveværelse, badeværelse med bruseniche, og køkken i åben forbindelse med stuen. - Annekset opvarmes med varmepumpe og brændeovn. Her er en smukt opført dobbeltcarport. diverse udhuse og en aldeles vidunderlig grund, hvor der er nyttehave med højbede, terrasseområder hvor det oser af hygge og bare en grund, som skal opleves. Ejendommen ligger ca. 15 min. kørsel fra Svendborg og starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor byen.

SMUKKERE OMGIVELSER KAN MAN NÆSTEN IKKE FINDE TIL DENNE SMUKKE EJENDOM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.